Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vezi aici cati bani aloca Statele Unite ale Americii pentru reabiltarea unei sinagogi de la Oradea

Adevărul Adevărul,
Vezi aici cati bani aloca Statele Unite ale Americii pentru reabiltarea unei sinagogi de la Oradea

Sinagoga Zion este un monument arhitectural cu o deosebita valoare artistica si simbolistica, fiind un obiectiv deosebit de important pentru identitatea culturala oradeana, dar si regionala, sinagoga fiind inclusa in Lista Monumentelor Istoric. Aceasta va fi reabilitata cu sprijinul Ambasadei SUA . continuă pe Adevărul

Statele Unite nu vor intrerupe relatiile diplomatice cu Libia.

Presedintele SUA, Barack Obama, condamna vehement atacul scandalos soldat cu moartea a patru americani in Libia, inclusiv a ambasadorului, afirmand insa ca nu va intrerupe legaturile diplomatice cu Tripoli, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Statele Unite condamna in termenii cei mai puternici acest atac scandalos si socant. Colaboram cu Guvernul libian pentru siguranta diplomatilor americani, a declarat Obama.

Moody's avertizeaza ca ar putea priva Statele Unite de ratingul Aaa

Agentia americana Moody's a avertizat marti ca ar putea priva Statele Unite de ratingul Aaa in cazul in care Congresul nu ajunge la un acord in 2013 asupra mijloacelor de stabilizare si, ulterior, de reducere a ponderii datoriei publice in produsul intern brut, relateaza AFP.

August 2012 pe piata auto din Statele Unite, cea mai buna luna din 2007

Luna august a fost cea mai buna luna pentru piata auto din Statele Unite din ultimii cinci ani. Pretul mai mare al combustibilului a condus la o crestere a vanzarilor masinilor mici, insa producatorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )