Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este vinovat pentru dezastrul din Teleorman? Dragnea da vina pe Apele Romane, Apele Romane acuza Guvernul

România Liberă România Liberă,
Cine este vinovat pentru dezastrul din Teleorman? Dragnea da vina pe Apele Romane, Apele Romane acuza Guvernul

Autoritatile guvernamentale arunca vina una pe cealalata cu privire la dezastrul provocat de ape in sudul tarii. continuă pe România Liberă

Misiune dificila pentru salvatorii din Teleorman

Ionel Drobota, comandantul detasamentului de pompieri de la Rosiorii de Vede, unul dintre cei angrenati in operatiunile de salvare din judetul Teleorman, a vorbit in direct la Sinteza Zilei despre misiune.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

FOTO VIDEO Victor Ponta si Liviu Dragnea au venit sa evalueze dezastrul din Teleorman. Cei doi s-au plimbat cu barca impinsa de pompieri

Victor Ponta si Liviu Dragnea au poposit, astazi, la Beiu, una dintre cele mai afectate localitati din Teleorman. Premierul a aterizat pe stadionul din Alexandria si a ajuns in satul din Storobaneasa cu masina. Pentru a ajunge la sinistrati, Ponta s-a urcat alaturi de Dragnea in barca pneumatica impinsa de pompierii de la ISU.

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

in comuna Urloiu din Teleorman, localnicii au prins pesti cu mana dupa revarsarea apelor

In comuna Urloiu din Teleorman, localnicii au profitat de faptul ca apele unui lac din zona au iesit din matca si au mers la pescuit. cu mana. Apa a inundat o portiune de drum si a adus cu ea si zeci de.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Ponta si Dragnea, in zonele afectate

15:Sinistratii vor primi ajutoare de la Guvern. Premierul Victor Ponta a ajuns in statul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, s-a urcat intr-o barca pentru a.

Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman: Satenii, nemultumiti ca nu s-au construit diguri (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati. Satenii.

Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Ponta si Dragnea au inspectat mai multe zone afectate

00:Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )