Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se. continuă pe B1

Victor Ponta si Liviu Dragnea, in inspectie in mai multe zone inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV. Cei doi s-au urcat cu barca pentru a se.

Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat zonele sinistrate din Teleorman. Au mers cu barca impinsa de pompieri si au promis ajutoare de Guvern

PremierulVictor Pontaa ajuns in statul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierulLiviu Dragnea. Au venit cu elicopterul, dupa care s-au urcat intr-o barca pneumatica pentru a vizita mai multe zone inundate.

FOTO VIDEO Victor Ponta si Liviu Dragnea au venit sa evalueze dezastrul din Teleorman. Cei doi s-au plimbat cu barca impinsa de pompieri

Victor Ponta si Liviu Dragnea au poposit, astazi, la Beiu, una dintre cele mai afectate localitati din Teleorman. Premierul a aterizat pe stadionul din Alexandria si a ajuns in satul din Storobaneasa cu masina. Pentru a ajunge la sinistrati, Ponta s-a urcat alaturi de Dragnea in barca pneumatica impinsa de pompierii de la ISU.

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

Codul rosu de inundatii din Teleorman, ridicat. Ponta si Dragnea au inspectat mai multe zone afectate

00:Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la.

Ponta, in inspectie in mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of, of

Premierul Victor Ponta a ajuns in satul Beiu din judetul Teleorman, unde, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relateaza B1 TV.

Pompierii intervin in Prahova pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate

Pompierii intervin, marti, pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate din judetul Prahova, informeaza Mediafax. in ultimele 24 de ore, mai multe zone ale judetului Prahova au fost inundate, pompierii.

FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a venit la inundatii cu cizme de firma

Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat astazi satul inundat Beiu echipati corespunzator. in vreme ce premierul s-a multumit cu o pereche de cizme comuna, Dragnea a ales sa calce pe ulitele inamolite , incaltat cu o pereche de cizme de firma.

Ce au facut autoritatile in Teleorman in cei 9 ani scursi intre doua inundatii: Liviu Dragnea a ajuns vicepremier, un primar a trecut la PSD, comunele mai spera la fonduri pentru diguri si decolmatari

Noua ani au trecut de la precedentele inundatii majore care i-au afectat pe satenii teleormaneni, dar si la revarsarile de ape de Pastele din 2014 suvoaiele au prins pe nepregatite comunele, Consiliul Judetean Teleorman si Guvernul. In toti acesti 9 ani, un demnitar a ramas cel mai bine insurubat in administratia centrala si locala care trebuia sa ia masuri care sa fi prevenit urmarile tragice ale inundatiilor din judetul Teleorman: Liviu Dragnea este viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in Guvernul Ponta din decembrie 2012, a fost presedintele Consiliului Judetean Teleorman in perioada 2000-2012, iar in 1996-2000 a fost prefect al aceluiasi judet.

Victor Ponta: In sedinta de guvern de miercuri alocam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor inundate

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca in sedinta de miercuri a Guvernului se vor putea aloca sumele necesare refacerii gospodariilor si infrastructurii afectate de inundatii. Maine o sa mergem acolo in Teleorman - n. red. ) si o sa vedem de ce resurse financiare este necesar pentru refacerea infrastructurii. ) Dincolo de mijloacele pentru trecerea acestei nopti, miercuri, in baza evaluarilor facute de catre institutiile statului, putem sa afectam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor, a declarat Ponta la finalul sedintei Centrului de Comanda de la sediul MAI.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )