Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vicepremierul Turciei: Tara a pierdut peste o suta de miliarde de dolari din cauza crizei politice

B1 B1,
Vicepremierul Turciei: Tara a pierdut peste o suta de miliarde de dolari din cauza crizei politice

Scandalul politico-financiar in care este implicat guvernul condus de Recep Tayyip Erdogan a costat pana in prezent economia Turciei peste o suta de miliarde de dolari, a anuntat luni vicepremierul Bulent. continuă pe B1

Rompetrol estimeaza afaceri de miliarde dolari, in scadere fata de 2013

Grupul Rompetrol, controlat de KazMunaiGaz din Kazahstan, estimeaza pentru anul urmator o cifra de afaceri de 12 miliarde dolari, in scadere cu 7,6% fata de nivelul de 13 miliarde dolari atins in acest an, ca urmare a prognozelor privind reducerea.

Statul roman s-a imprumutat cu peste 14 miliarde de euro in 2013

Statul roman s-a imprumutat cu peste 14 miliarde de euro anul acesta. Asta inseamna aproximativ 40 de milioane de euro pe zi. Cu acesti bani s-ar fi putut construi aproape 3. 000 de kilometri de autostrada. Mai gra.

Rosneft, acord cu BP de 2,87 miliarde dolari pentru livrarea de titei

Rosneft, cel mai mare producator de titei din Rusia, a anuntat, azi, ca a incheiat un acord in valoare de 2,87 miliarde de dolari cu British Petroleum BP) pentru livrarea a 3,2 tone de produse petroliere din cateva porturi ale Marii Negre, informeaza Reuters.

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )