Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victimele celui mai cumplit accident minier din ultima jumatate de secol vor fi comemorate in Petrosani

Adevărul Adevărul,
Victimele celui mai cumplit accident minier din ultima jumatate de secol vor fi comemorate in Petrosani

Valea Jiului comemoreaza victimele unuia dintre cele mai cumplite accidente petrecute in istoria mineritului. Se implinesc 34 de ani de la exploziiile din fosta intreprindere Miniera Livezeni, in urma carora au murit 53 de oameni. continuă pe Adevărul

Povestea celui mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cum s-a nascut din cheta oamenilor din popor prima institutie care l-a omagiat pe Eminescu

Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, ridicat acum 100 de ani de negustorii si mestesugarii targului in urma unei chete publice, este cel mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cadirea, o adevarata bijuterie arhitectonica, a fost inchinata poetului Mihai Eminescu, la 25 de ani de la moartea sa.

VIDEO Cernobil dupa 30 de ani: Cum se vede din drona orasul parasit in urma celui mai mare dezastru nuclear

Cernobil a ramas in istoria Ucrainei si a lumii drept locul in care s-a intamplat cel mai mare dezastru nuclear din lume. Au trecut aproape 30 de ani de atunci si exista un videoclip impresionant cu regiunea.

Drogba, cel mai bun marcator african din cupele europene

Ivorianul Didier Drogba si-a trecut numele pe lista marcatorilor in meciul castigat de Chelsea, scor 5-0, pe terenul lui Schalke 04, in Liga Campionilor si a devenit, la 36 de ani, cel mai bun marcator african din istoria competitiilor europene.

Mormantul parintelui Arsenie Boca, locul celui mai mare pelerinaj religios. 10.000 de oameni sunt asteptati la Prislop

Peste 10. 000 de pelerini sunt asteptati vineri la Manastirea Prislop din Tara Hategului. Au loc slujbe inchinate preotului martir Arsenie Boca, de la moartea caruia se implinesc 25 de ani.

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat 50% din Arcadia Engineering

Printul Khaled bin Alwaleed, fiul lui Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat, prin fondul de investitii KBW Investments, 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor, potrivit arabianbusinesss. com.

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat o firma romaneasca

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor. Astfel, printul Khaled bin Alwaleed a devenit noul presedinte al companiei Arcadia, informeaza Mediafax.

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat 50% din compania romaneasca Arcadia Engineering

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% din actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor, potrivit arabianbusinesss. com, citat de Mediafax.

Steaua pierde meciul cu Aalborg si depinde de rezultatele din ultima etapa

Formatia Steaua a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa daneza Aalborg, intr-un meci din etapa a V-a a grupei J a Ligii Europa. Enevoldsen a inscris unicul gol al partidei, in.

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )