Libnet.ro
UNICEF

18:00

Povestea celui mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cum s-a nascut din cheta oamenilor din popor prima institutie care l-a omagiat pe Eminescu

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cum s-a nascut din cheta oamenilor din popor prima institutie care l-a omagiat pe Eminescu

Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, ridicat acum 100 de ani de negustorii si mestesugarii targului in urma unei chete publice, este cel mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cadirea, o adevarata bijuterie arhitectonica, a fost inchinata poetului Mihai Eminescu, la 25 de ani de la moartea sa. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Povestea celui mai cautat infractor roman

Evenimentul Zilei prezinta povestea celui mai cautat infractor roman. Capital face o comparatie intre cumparaturile online si cele offline de Black Friday. Gandul face un sondaj cu privire la numarul de mandate pe care ar trebui sa le aiba un primar. Hotnews transmite ce se intampla de Black Friday. Adevarul scrie ca infrangerea lui Ponta in alegeri poate determina majorarea pretului obligatiunilor romanesti. Ziare. com scrie ca Ponta nu mai este calificat pentru nicio functie in stat. Iar Pro Sport anunta ca sportivii il intreaba pe Iohannis daca se poate Romania sportului fine facut.

Sursa vietii: cel mai vechi genom european dateaza de acum 38.000 de ani

O echipa de geneticieni de la Universitatea din Copenhaga, condusa de cercetatorul Andaine Seguin-Orlando, a descifrat genomul unui barbat care a trait acum circa 36. 700 de ani, in vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina. Este vorba despre cel mai vechi genom al unui european identificat pana in prezent.

Cel mai vechi primar liberal din Alba: Constantin Jinar administreaza comuna Sugag din anul 2000

Odata cu victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale, PNL a devenit un partid la moda. in Alba, liberalii au o istorie importanta, fiind prezenti in administratia publica locala si judeteana inca de la primele alegeri de dupa 1989.

VIDEO S-au grabit. PSD-istii din Moldova Noua au sarbatorit victoria lui Ponta dupa primele exit-polluri

PSD-istii din Moldova Noua s-au grabit sa celebreze victoria lui Victor Ponta dupa primele rezultate ale exit-pollurilor. Gafa a ajuns pe Internet dupa ce unul dintre cei aflati la chef a postat u filmulet pe un site de socializare, in speranta ca le va face in ciuda PNL-istilor, potrivit B1TV.

PSD-istii din Moldova Noua au petrecut in noaptea alegerilor in cinstea lui Ponta, in timp ce se anunta victoria lui Iohannis (VIDEO)

PSD-istii din Moldova Noua au petrecut de mama focului in noaptea alegerilor castigate de Klaus Iohannis. Fara sa-si dea seama ce se intampla, social-democratii s-au grabit sa celebreze victoria lui Victor.

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat o firma romaneasca

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor. Astfel, printul Khaled bin Alwaleed a devenit noul presedinte al companiei Arcadia, informeaza Mediafax.

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat 50% din compania romaneasca Arcadia Engineering

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% din actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor, potrivit arabianbusinesss. com, citat de Mediafax.

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

Cea mai calda luna octombrie din istoria Pamantului

Octombrie, dar si primele noua luni ale anului 2014 au reprezentat, fiecare, cele mai calde luni inregistrate pe Terra de la debutul masuratorilor de temperatura, in 1880, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )