Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat 50% din compania romaneasca Arcadia Engineering

Adevărul Adevărul,
Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat 50% din compania romaneasca Arcadia Engineering

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% din actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor, potrivit arabianbusinesss. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita a cumparat o firma romaneasca

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul constructiilor. Astfel, printul Khaled bin Alwaleed a devenit noul presedinte al companiei Arcadia, informeaza Mediafax.

Un print saudit a cumparat 50% dintr-o firma de contructii romaneasca

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul.

Un print saudit a achizitionat 50% din Arcadia Engineering, ce are operatiuni in Romania si Brazilia

KBW Investments, fondata de printul Khaked bin Alwaleed, fiul celui mai bogat om din Arabia Saudita, a finalizat achizitia a 50% din Arcadia Engineering, companie ce are operatiuni in Romania si Brazilia, potrivit portalului arabianbusiness. com.

Victor Piturca, accident usor in Arabia Saudita

Toropit de caldura din Arabia Saudita, Victor Piturca a fost in week-end autorul unui accident auto minor.

Rusia si Arabia Saudita dezaproba orice manipulare politica a preturilor petrolului

Rusia si Arabia Saudita dezaproba orice manipulare artificiala, politica, a preturilor petrolului, a declarat vineri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa o intalnire cu omologul sau saudit, Saud Al Faisal, relateaza Sputnik, conform Mediafax.

Perchezitii la firmele omului de afaceri Nicolae Sarcina, cel mai bogat gorjean

Oamenii legii efectueaza o serie de verificari si perchezitii la firmele omului de afaceri Nicolae Sarcina, cel mai bogat gorjean.

REVISTA PRESEI: Povestea celui mai cautat infractor roman

Evenimentul Zilei prezinta povestea celui mai cautat infractor roman. Capital face o comparatie intre cumparaturile online si cele offline de Black Friday. Gandul face un sondaj cu privire la numarul de mandate pe care ar trebui sa le aiba un primar. Hotnews transmite ce se intampla de Black Friday. Adevarul scrie ca infrangerea lui Ponta in alegeri poate determina majorarea pretului obligatiunilor romanesti. Ziare. com scrie ca Ponta nu mai este calificat pentru nicio functie in stat. Iar Pro Sport anunta ca sportivii il intreaba pe Iohannis daca se poate Romania sportului fine facut.

Povestea celui mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cum s-a nascut din cheta oamenilor din popor prima institutie care l-a omagiat pe Eminescu

Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, ridicat acum 100 de ani de negustorii si mestesugarii targului in urma unei chete publice, este cel mai vechi teatru orasenesc din Moldova. Cadirea, o adevarata bijuterie arhitectonica, a fost inchinata poetului Mihai Eminescu, la 25 de ani de la moartea sa.

Sondaj IRES: Victor Ponta pierde si mai mult din increderea populatiei, dupa ce a ratat Cotroceniul

Aproape 20 din 100 de romani care aveau incredere in Victor Ponta inainte de campania electorala au renuntat la ea dupa ce premierul social-democrat a pierdut scrutinul prezidential din 16 noiembrie, reiese dintr-un sondaj de opinie prezentat duminica de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )