Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Atanasie Stanculescu, cu o luna inainte sa moara: imi place Timisoara. Vreau sa revin acolo si putem sa facem un interviu!

Adevărul Adevărul,
Victor Atanasie Stanculescu, cu o luna inainte sa moara: imi place Timisoara. Vreau sa revin acolo si putem sa facem un interviu!

Victor Atanasie Stanculescu a promis in primavara ca va face o vizita la Timisoara. Acesta dorea chiar sa ofere un interviu corespondentului de la Adevarul. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu: Victor Atanasie Stanculescu a contribuit la iesirea din totalitarism si la revenirea la democratie

Victor Atanasie Stanculescu a contribuit la iesirea din totalitarism si revenirea la democratie prin deciziile luate intr-un moment decisiv al istoriei recente, a scris duminica seara, pe blogul sau, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Fostul general Victor Atanasie Stanculescu, condamnat pentru reprimarea Revolutiei de la Timisoara si ministru al Apararii in primul Guvern de dupa Revolutie, in perioada 1990 - 1991, a murit duminica, la varsta de 88 de ani.

Victor Atanasie Stanculescu a murit la 88 de ani, intr-un azil de batrani

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit intr-un azil de batrani, la varsta de 88 de ani. La inceputul acestei luni, Victor Atanasie Stanculescu a suferit un atac cerebral si se afla internat, sub supraveghere stricta, intr-o clinica privata, potrivit Protv. Este vorba de un celebru azil de lux de la marginea Capitalei, unde se afla cazati si Zina Dumitrescu si fostul demnitar comunist Ion Columbeanu.

Victor Atanasie Stanculescu a murit la 88 de ani, intr-un azil de batrani. Nu regret nimic. Cum crezi ca am ajuns sa traiesc atat?

Fostul ministru al Apararii, fostul general Victor Atanasie Stanculescu a murit intr-un azil de batrani, la varsta de 88 de ani. La inceputul acestei luni, Victor Atanasie Stanculescu a suferit un atac cerebral si se afla internat, sub supraveghere stricta, intr-o clinica privata. Este vorba de un celebru azil de lux de la marginea Capitalei, unde se afla cazati si Zina Dumitrescu si fostul demnitar comunist Ion Columbeanu.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, fost ministru al Apararii, a murit la de 88 de ani

Fost ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a murit intr-un azil de batrani, informeaza B1 TV. Stanculescu avea 88 de ani. in urma cu aproximativ doua.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, fost ministru al Apararii, a murit la 88 de ani

Fost ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a murit intr-un azil de batrani, informeaza B1 TV. Stanculescu avea 88 de ani. in urma cu aproximativ doua.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit la 88 de ani. Fostul ministru al Apararii era internat intr-un azil de batrani

Fost ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit intr-un azil de batrani, la varsta de 88 de ani. Recent s-a aflat ca Stanculescu a suferit doua atacuri cerebrale si era intr-o stare de sanatate precara.

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a decedat, intr-un azil de lux. Implicarea sa in Revolutie si dosarele penale

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a incetat din viata, la varsta de 88 de ani, potrivit unor surse din anturajul sau.

Surse: Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a decedat, intr-un azil de lux. Implicarea sa in Revolutie si dosarele penale

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a incetat din viata, la varsta de 88 de ani, potrivit unor surse din anturajul sau.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu, condamnat pentru reprimarea Revolutiei de la Timisoara, a murit la varsta de 88 de ani

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu, condamnat pentru reprimarea Revolutiei de la Timisoara si ministru al Apararii in primul Guvern de dupa Revolutie, in perioada 1990 - 1991, a murit la varsta de 88 de ani, intr-un azil de batrani, anunta Romania Tv, citand surse din familia acestuia.

Victor Stanculescu ramane in istorie cu povara crimelor Revolutiei si cu pasiunea pentru pacanele: imi place riscul. in zilele bune castigam 60-70 de milioane de lei vechi

In 2012, Adevarul a realizat un interviu neconventional, in penitenciarul Jilava, cu Victor Atanasie Stanculescu, fost ministru al Apararii, personaj-cheie in Revolutia Romana. Stanculescu a vorbit atunci despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc, despre decembrie 89, despre mitul casetelor explozive de la Revolutie, pe care le-ar tine intr-un seif din Elvetia, despre cartile pe care le-a citit in puscarie, despre tigari si regrete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )