Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ciorbea: Bugetul Avocatului Poporului este diminuat, desi noi avem nevoie de mai multi bani

B1 B1,
Victor Ciorbea: Bugetul Avocatului Poporului este diminuat, desi noi avem nevoie de mai multi bani

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a plans luni ca bugetul pe 2017 prevede bani mai putini pentru institutia pe care o conduce, desi ar fi nevoie chiar de fonduri mai mari. Bugetul este chiar. continuă pe B1

Victor Ciorbea: Bugetul Avocatului Poporului este diminuat, desi noi avem nevoie de mai multi bani

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a plans luni ca bugetul pe 2017 prevede bani mai putini pentru institutia pe care o conduce, desi ar fi nevoie chiar de fonduri mai mari. Bugetul este chiar.

Victor Ciorbea se plange de bugetul alocat Avocatului Poporului: Este chiar dimunuat

Avocatul Poporului Victor Ciorbea se plange de bugetul alocat institutiei pe care o conduce in proiectul de buget prezentat de Guvern.

Eugen Tomac: PMP va sustine initiativa liberalilor privind revocarea Avocatului Poporului

Presedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a anuntat, vineri, ca formatiunea va sustine demersul PNL privind revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Steriu, despre revocarea Avocatului Poporului: PMP sustine demersul PNL. Institutiile trebuie sa lucreze pentru statul roman

Presedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a declarat, vineri, ca parlamentarii Partidului Miscarea Populara sustin demersul PNL de a-l revoca pe Victor Ciorbea din functia de Avocatul al Poporului, deoarece institutiile statului trebuie sa lucreze pentru statul roman.

Victor Ciorbea, nemultumit de bugetul institutiei pentru anul 2017

Avocatul Poporului sustine ca institutia pe care o conduce va avea un buget mai mic, potrivit noului proiect de buget, care urmeaza sa fie aprobat de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )