Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ciutacu, dezvaluri despre Florian Coldea: A intervenit la mine sa ceara favoruri pentru doua persoane

B1 B1,
Victor Ciutacu, dezvaluri despre Florian Coldea: A intervenit la mine sa ceara favoruri pentru doua persoane

Florian Coldea este omul care a captat toata atentia publica dupa ce a fost suspendat de catre SRI in urma speculatiilor ce au aparut in legatura cu activitatea sa, ca urmare a dezvaluirilor. continuă pe B1

PREMIERA: Ultimele dezvaluiri ale lui Sebastian Ghita despre Florian Coldea produce REACTII din partea SRI

Sebastian Ghita a ajuns la episodul cu numarul 7 in telenovela dedicata dezvaluirilor despre politicieni, agenti ai SRI si procurori DNA. Ghita a prezentat imagini cu el si familia sa intr-o.

Traian Basescu, despre suspendarea lui Florian Coldea: O reactie fireasca. Sper ca acea comisie sa fie corecta

Fostul presedinte Traian Basescu, cel care l-a numit pe Florian Coldea in functia de adjunct al directorului SRI in 2005, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca ancheta interna in cazul lui Florian Coldea este o reactie fireasca pentru ca tavalugul mediatic ajunsese prea departe.

Alina BICA i-a urat lui Florian COLDEA sa treaca pe la PUSCARIE. Ce a avut de spus despre KOVESI

Alina Bica i-a urat lui Florian Coldea, recent suspendat din functia de prim-adjunct al directorului SRI, sa treaca pe la puscarie. ii urez succes domnului Coldea. Sa vad cum scapa din asta.

Tariceanu, despre suspendarea lui Florian Coldea: Ancheta SRI trebuie sa clarifice in ce masura a contribuit la transformarea Romaniei intr-un stat mafiot

Romania a devenit, in ultimii 12 ani, un stat mafiot, in care unele institutii de forta si unele componente ale puterii judecatoresti au fost transformate in instrumente politice si de musamalizare a unor ilegalitati grave comise la cel mai inalt nivel si in anturajul acestuia, sustine seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. in opinia sa, ancheta SRI in cazul generalului Florian Coldea ar trebui sa lamureasca in ce masura a contribuit serviciul la transformarea tarii intr-un astfel de stat.

Fostul senator PSD, membru in Comisia de control a SRI, Daniel Savu, despre suspendarea lui Florian Coldea: Este o decizie care imi ridica multe semne de intrebare

Fostul senator Daniel Savu, care a facut parte din comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, a declarat pentru MEDIAFAX ca decizia privindu-l pe Florian Coldea ii ridica multe semne de intrebare.

Traian Basescu, despre suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea: Era o masura necesara. Institutia trebuia sa reactioneze

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a reactionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicand ca masura luata, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesara.

Dan Andronic confirma dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre vacantele pe care si le facea cu Florian Coldea (VIDEO)

Sebastian Ghita a dat publicitatii miercuri o noua inregistrare in care face dezvaluiri importante despre prim-adjunctul SRI Florian Coldea. Fostul deputat sustine ca a fost cu acesta intr-o.

Cum arata resortul de lux la care ar fi fost cazati Sebastian Ghita si Florian Coldea in 2010 (FOTO)

Sebastian Ghita a venit miercuri seara cu o serie de noi dezvaluiri incendiare despre prim-adjunctul SRI, Florian Coldea. Fostul deputat a povestit intr-o inregistare data publicitatii ca isi.

Radu Banciu: Florian Coldea, suspendat dupa inregistrari marca al Qaeda facute de Sebastian Ghita. Lipsea numai barbosul cu kalashnikovul si citatul din Coran (VIDEO),

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia de suspendare a lui Florian Coldea de catre SRI in contextul dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, dezvaluiri pe.

Radu Banciu: Florian Coldea, suspendat dupa inregistrari marca al Qaeda facute de Sebastian Ghita. Lipsea numai barbosul cu kalashnikovul si citatul din Coran (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia de suspendare a lui Florian Coldea de catre SRI in contextul dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, dezvaluiri pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )