Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Piturca dezvaluie detalii nestiute din viata fostului sau elev de la Steaua, Laurentiu Reghecampf. Gigi Becali a rabufnit:E mai rau decat alcoolul!

Adevărul Adevărul,
Victor Piturca dezvaluie detalii nestiute din viata fostului sau elev de la Steaua, Laurentiu Reghecampf. Gigi Becali a rabufnit:E mai rau decat alcoolul!

Noi detalii picante despre scandalul de laZurich, in care au fost implicati Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica, au fost dezvaluite de fostul selectioner Victor Piturca. Acesta il cunoaste bine pe actualul tehnician al Stelei, pe care l-a avut elev in Ghencea. continuă pe Adevărul

Brigitte Sfat, dezvaluiri INCREDIBILE din viata lui Ilie Nastase: Are un COPIL SECRET la Paris

Brigitte Sfat a povestit detalii incredibile despre viata sa. Sotia lui Ilie Nastase a vorbit despre cum stau lucrurile intre ea si sotul ei si a relatat ce i s-a intamplat in cei sapte an.

Veste tragica in sportul romanesc. Un fost international de rugby a incetat din viata in urma unui stop cardiac

Veste tragica in sportul romanesc. Un fost international de rugby a incetat din viata la doar 50 de ani. Adrian Tinca a murit in urma unui stop cardiac suferit in Franta, potrivit.

DOLIU la Curtea Constitutionala a Romaniei! S-a stins din viata o personalitate marcanta a CCR (FOTO)

S-a stins din viata Serban Stanoiu, fost judecator CCR. Avea un simt al umorului extaordinar isi amintelte Adrian Nastase. Fostul premier Adrian Nastase, a postat pe blogul sau un.

A murit cel mai longeviv director din Romania. Si-a dedicat 41 de ani din viata unei puternice companii autohtone

Liviu Turdean, directorul uneia dintre cele mai importante companii romanesti de produse cosmetice a incetat din viata. Liviu Turdean a condus timp de 41 de ani compania Farmec, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )