Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: 15 bombe cu ceas mostenite de la guvernarea PDL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: 15 bombe cu ceas mostenite de la guvernarea PDL

Premierul Victor Ponta a prezentat, ieri, cele 15 bombe cu ceas pe care Executivul sau le-a mostenit de la guvernarea PDL, el aratand ca in cele cinci luni de mandat s-a confruntat cu grave probleme lasate de fostele Cabinete, pe care a incercat sa le solutioneze. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ponta a prezentat cele 15 bombe cu ceas mostenite de la guvernarea PDL

Victor Ponta a prezentat, luni, cele 15 bombe cu ceas pe care Executivul sau le-a mostenit de la guvernarea PDL. Acesta s-a confruntat in cele cinci luni de mandat cu grave probleme lasate de fostele Cabinete, pe.

Victor Ponta: Guvernarea PDL a lasat Romaniei 15 bombe cu ceas

Premierul Victor Ponta a reprezentat luni, dupa sedinta BPN de la sediul PSD, o lista cu 15 bombe cu ceas pe care guvernarea PDL le-a lasat Romaniei, 15 grave probleme pe care le-am avut de solutionat sau cu care ne-am confruntat in aceste 5 luni de la preluare guvernariii. Printre bombele cu ceas identificate de USL se numara situatia TVR si cea a Postei Romane, cazurile Hidrioelectrica si Oltchim, problemele de la ANAF, situatia din educatie ori indemnizatia pentru mame.

Victor Ponta a prezentat cele 15 BOMBE cu CEAS ale guvernarii PDL.

Premierul Victor Ponta a criticat, luni, comportamentul PDL si i-a invitat pe democrat-liberali sa depuna motiune pe activitatea fiecarui minister in parte, insa a tinut sa atraga atentia ca PDL, pe cand se afla la guvernare, a comis multe abuzuri. Mai exact, Victor Ponta a enumerat 15 bombe cu ceas ale guvernarii PDL, printre care se numara coruptia si dezastrul de la Posta Romana, Hidroelectrica si Oltchim, ANAF si taxa clawback. Salut motiunile celor de la PDL si ii invit sa depuna .

Victor Ponta: Nu voi da bani miilor de revolutionari fabricati de PDL

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a declarat, luni, in deschiderea Biroului Permanent National al partidului, ca nu va da bani acelor falsi revolutionari care au fost facuti cu miile de PDL pentru a fi.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti, pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, anunta Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie.

Victor Ponta a prezentat cele 15 bombe ale guvernarii PDL. Cezar Preda: Ponta a prezentat 15 bazaconii

Premierul Victor Ponta a denuntat, luni, abuzurile PDL si a enumerat o lista de asa-numite bombe cu ceas activate in timpul guvernarii PDL printre care se numara dezastrul de la Posta Romana,.

Cezar Preda: Victor Ponta a prezentat 15 BAZACONII.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a raspuns, luni criticilor aduse de premierului Victor Ponta democrat-liberalilor. In calitate de premier, Ponta ar fi trebuit sa prezinte azi starea natiunii, ori domnia sa n-a prezentat starea natiunii, ci a prezentat 15 bazaconii, a afirmat Cezar Preda. Domnia sa, numind bombe cu cea niste vorbe, a enumerate 15 asa-zise probleme pe care le-a aruncat cu nepasare, as putea spune cu nerusinare, in curtea altcuiva, a adaugat liderul PDL. Cezar Preda a .

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )