Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

B1 B1,
Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false. continuă pe B1

Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Mediafax.

Senatul va verifica anchetele DNA privind referendumul. PDL a plecat din sala, la votarea comisiei

In plenulSenatului, s-a votat luni constituirea unei comisii de ancheta care urmeaza sa verifice anchetele DNA pe referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Senatorii PDL au parasit sala de ple.

Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Ponta a fost intrebat cum vede anuntul DNA privitor la inceperea urmaririi penale impotriva a 67 de persoane. Trebuie sa dovedim ca au fost doua milioane de voturi false, asta trebuie pana pe 9 decembrie, dupa 9 decembrie nu mai intereseaza pe .

S-a votat formarea unei comisii de ancheta privind referendumul. PDL a plecat din sala

In plen, s-a votat luni constituirea unei comisii de ancheta. Comisia urmeaza sa verifice anchetele DNA pe referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Senatorii PDL au parasit sala de plen, insa.

Se voteaza formarea unei comisii de ancheta privind referendumul. PDL a plecat din sala

Senatorii PDL au parasit sala de plen. in plen se va vota constituirea unei comisii de ancheta. Comisia urma sa verifice anchetele DNA pe referendum. Premierul Victor Ponta vrea ca toate abuzurile comise la .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Toni Grebla: Morar si Kovesi vor fi CHEMATI la comisia senatoriala privind referendumul.

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla, a declarat, marti, la RFI Romania, ca sefii DNA si Parchetului General vor fi chemati la comisia senatoriala privind referendumul ca sa explice de ce au fost audiati oamenii pe capota masinii si pusi sa jure pe Biblie la iesirea din biserica. Nu este vorba de a chema in fata comisiei senatoriale procurorii care ancheteaza dosarele cu referendumul. Este vorba de a vedea managementul institutiei si anume care a fost .

Toby Grebla, la RFI: Morar si Kovesi vor fi chemati la comisia senatoriala privind referendumul

Sefii DNA si Parchetului General vor fi chemati la comisia senatoriala privind referendumul, pentru a spune de ce au fost audiati oamenii pe capota masinii si pusi sa jure pe Biblie la iesirea din biserica. O spune, la RFI, presedintele Comisiei Juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla. El precizeaza ca nu vor fi audiati procurorii de caz si nici nu se vor cere dosare in lucru.

Anchetele DNA legate de referendum, verificate la Senat

Anchetele DNA legate de referendum vor fi verificate la Senat, fiind infiintata o comisie speciala in acest sens, potrivit postului de televiziune Antena3. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )