Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Ponta: Pe 20-21 decembrie voi prezenta in Parlament proiectul de buget pe 2013

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Pe 20-21 decembrie voi prezenta in Parlament proiectul de buget pe 2013

Proiectul de buget pe 2013 va fi prezentat Parlamentului pe 20-21 decembrie, urmand ca in ianuarie sa fie discutat cu organismele financiare internationale, a afirmat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei Guvernului de marti. Acesta a cerut marti ministrilor sa se ocupe, pana atunci, de elaborarea proiectului. Ponta sustine ca se va duce cu proiectul in Parlament, nu la altcineva. continuă pe Hotnews

Ponta: Pe 20-21 decembrie voi prezenta in Parlament proiectul de buget pe 2013

Ponta va prezenta proiectul de buget pentru 2013 pe 20-21 decembrie, urmand ca in ianuarie sa fie discutat cu organismele financiare internationale, a precizat premierul astazi la inceputul sedintei Guvernului, sustin sursele de presa.

Victor Ponta: La parada de 1 Decembrie va fi participa o fetita premiata la echitatie, nelasata sa vina in 2011

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la parada de 1 Decembrie va defila si o fata, premiata la concursuri de echitatie pentru debutanti si juniori, care s-a pregatit si pentru parada de anul trecut insa nu a.

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

Victor Ponta, despre apelativul pisicut folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta, despre apelativul pisic folosit de Traian Basescu la adresa sa: Pisica blanda zgarie rau

Premierul Victor Ponta a declarat marti, ca stie ca Traian Basescu l-a facut in toate felurile pe B1 TV, aratand ca gestul presedintelui il amuza, pentru ca simte ca a mai ramas foarte putin.

Victor Ponta: Lucrez la structura noului Guvern, dar nu o voi prezenta inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca lucreaza la structura noului Guvern al USL, dar nu va prezenta public organigrama noului Cabinet inainte de alegerile parlamentare. Victor Ponta a adaugat ca portofoliile.

Victor Ponta: Traian Basescu acasa e paraleu, dar la Bruxelles era in genunchi/ Basescu este astazi ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor

Premierul Victor Ponta l-a atacat la randul sau pe presedintele Traian Basescu, comparandu-l cu Nicolae Ceausescu, el afirmand despre seful statului ca este disperat si pornit impotriva tuturor inainte de alegerile din 9 decembrie. Mie mi s-a parut interesanta paralela facuta astazi cu Ceausescu. Da, dl Basescu este ca Ceausescu in '89 - disperat, pornit impotriva tuturor. Eu cred ca nu merita niciun raspuns decat ceea ce ii vor raspunde romanii pe 9 decembrie, a declarat Ponta luni seara, in emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Intr-o conferinta de presa sustinuta luni, seful statului l-a asemuit pe Victor Ponta cu Ceausescu pentru dublul limbaj folosit in exterior si in mediul intern. Apropo, mi-a placut asta cu nu poti sa spui in strainatate altceva decat acasa. Pai acasa e paraleu de cand a venit de la Bruxelles, acolo era in genunchi, nu indraznea sa deschida gura sa spuna ceva pentru Romania, a mai reactionat Ponta la Antena 3.

Victor Ponta modifica ora repetitiilor pentru parada militara de 1 decembrie: Ne injura bucurestenii, facem noaptea

Miercuri nu vom mai avea parte de repetitii, pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei. Decizia a fost luata astazi de premierul Victor Ponta, din cauza blocajelor rutiere, care au avut loc in zona Arcului de.

Victor Ponta, interviu in Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de centru-stanga pe care o conduce va castiga scrutinul.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )