Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, afara fruntas, in tara protector de borfasi

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, afara fruntas, in tara protector de borfasi

Incredibil. iti sta mintea-n loc. Victor Ponta declara pentru Corriere della Sera: eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva coruptia, n. n) si considera combaterea coruptiei benefica pentru intreaga societate. Sunt foarte hotarat sa acord tot sprijinul institutiilor independente care se ocupa de aceasta problema. Eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta a semnat un acord de mic trafic la frontiera cu Ucraina

Premierul Victor Ponta a semnat un acord de mic trafic la frontiera cu Ucraina si a cerut deschiderea unui consulat in tara vecina. Peste doua milioane de cetateni ai celor doua tari pot beneficia de aceasta.

Victor Ponta: Romania trebuie sa fie un exemplu de succes in regiune de integrare in UE

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in deschiderea celei de-a treia editii a Bucharest Forum, ca in urmatorii 4-5 ani, tara noastra trebuie sa reprezinte un exemplu de succes pentru vecinii sai din regiune, in ceea ce priveste.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Sibiul e un oras care mi-a placut intotdeauna, nu am inteles niciodata de ce domnul Iohannis mereu vrea sa plece de aici

Premierul Victor Ponta a fost prezent sambata la Sibiu, in cea de-a doua zi de campanie pentru alegeri prezidentiale 2014. Ponta a vizitat Spitalul din Sibiu, dar si Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face

Un inalt oficial american, Victoria Nuland, a lansat joi o critica fara precedent impotriva unor lideri politici din Europa Centrala care profita de avantajele de membri NATO si UE, care par sa fi uitat de valorile pe care se bazeaza aceste instutii. Aluziile la Viktor Orban, premierul Ungariei, si Victor Ponta, premierul Romaniei, sunt cat se poate de clare. O fraza ii este dedicata premierului Orban: Cum puteti sa dormiti dumneavoastra sub patura articolului 5 al NATO in timp ce vorbiti deschis despre democratie neliberala, teorie impinsa pana la ultranationalism; restrictionarea presei libere sau demonizarea societatii civile?.

Seful CNAS, convocat de premierul Victor Ponta la Guvern. Ministrul Muncii va da un raport privind persoanele cu dizabilitati (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a convocat maine la Guvern pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru a discuta situatia unui batran imobilizat la pat, care a venit sa isi spuna pasul la.

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii pentru indexarea indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati

Premierul Victor Ponta a participat duminica la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus la slujba oficiata de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, cu ocazia aducerii raclei cu moastele sfantului voievodului martir Constantin Brancoveanu, la implinirea a 300 de ani de la moartea sa. La finalul slujbei oficiate la altarul de langa manastire, premierul a vorbit cu un bolnav imobilizat intr-un pat cu rotile, care i-a cerut sprijin pentru tratamentul pe care il urmeaza, dar si pentru cresterea indemnizatiei persoanelor care se afla in astfel de situatii.

Apel disperat la Victor Ponta de la un bolnav tintuit la pat

Un bolnav tintuit la pat a facut un apel disperat la premierul Victor Ponta, care se afla cu familia la manastirea Sambata de Sus. Omul a explicat ca medicamentele il costa prea mult pe luna si chi.

Victor Ponta: Bugetul pe 2015, foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier/ E norocos cel care o sa vina dupa mine, ii lasam cel mai mic deficit din istoria Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Sibiu, ca bugetul pentru 2015 este foarte probabil sa fie trimis in Parlament de viitorul premier si viitorul Guvern, la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, relateaza Agerpres. El a mai spus ca viitorul prim-ministru va fi foarte norocos, pentru ca mosteneste cel mai mic deficit din istoria Romaniei.

Victor Ponta: Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5% de la 1 ianuarie 2015 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, de la 1 ianuarie 2015, Guvernul are in vedere indexarea pensiilor mici cu pana la 5 procente. Valoarea punctului de pensie a crescut cu aproape 30 de lei de la inceputul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )