Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Am ajuns la faza pe dosare. Acum e randul meu. L-am vazut pe Iohannis ca se bate sa-i aduca pe cei de la PNL la putere

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Am ajuns la faza pe dosare. Acum e randul meu. L-am vazut pe Iohannis ca se bate sa-i aduca pe cei de la PNL la putere

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, este invitat, marti seara, de la ora 21. 30, la emisiunea Sinteza zilei a postului Antena 3, unde va vorbi despre ultimele evenimente de pe scena politica. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Victor Ponta intra in faza de coabitare silita

Dupa sase luni in care a afisat o pozitie amicala fata de premier, presedintele Klaus Iohannis a schimbat imediat foaia dupa ce Camera Deputatilor s-a opus ca procurorii DNA sa inceapa urmarirea penala a lui Victor Ponta, acuzat de conflict de interese.

Victor Ponta a ajuns in Camera Deputatilor, unde se va da un vot cu privire la cererea DNA de inceperea urmaririi penale in cazul sau

Premierul Victor Ponta a ajuns in plenul Camerei Deputatilor, unde se va vota cererea DNA de urmarire penala pe numele sau, pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. La sosirea la Palatul Parlamentului,.

Victor Ponta face indirect jocul Rusiei. Reincepe lupta pentru statul de drept

Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al Romaniei, a spus premierul Victor Ponta luni la finalul intalnirii cu liderii PSD. Ca de obicei, afli adevarul daca citesti pe dos: Nu o criza politica ajuta Rusia, ci demolarea institutiilor care sprijina statul de drept. Adica exact ce pregateste acum premierul Ponta, secondat de marioneta zburdalnica Tariceanu, cel care a anuntat mizele coalitiei toxice din Parlament: Curtea Constitutionala, Inalta Curte si DNA. Cit despre reflexele a la Putin, le gasim exact la cei ce striga Hotul!: insusi premierul si ministrul sau de Justitie care ii e si ruda) ameninta Opozitia cu dosare penale daca indraznesc sa organizeze mitinguri.

Radu Tudor: Sunt informatii ca DNA pregateste si alte dosare pentru Victor Ponta. Nu va fi lasat in pace

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, ca Victor Ponta nu va fi lasat in pace, chiar daca va trece cu bine de motiunea de cenzura.

Zgonea confirma solidaritatea din PSD: Victor Ponta este prietenul meu. Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si il sustine pe el si pe ceilalti colegi care trec printr-o situatie dificila, adaugand ca exista solidaritate in PSD.

Baronii locali sar in ajutorul lui Victor Ponta

Filiala PSD Hunedoara anunta ca il sustine pe Victor Ponta in functia de premier, deoarece prezumtia de nevinovatie primeaza, iar demisia nu poate veni in mod fortat in urma citarii de catre DNA pentru audieri, in timp ce reprezentantii PSD Iasi isi arata, la randul lor, sprijinul pentru Ponta.

Ion Spanu: Victor Ponta si-a facut-o cu mana lui. in 2012, el a crezut ca Laura Kovesi ii va declara iubire? Ponta se convinge acum pe pielea lui de metodele ei de lucru

Mai multi lideri de opinie considera suspecta chemarea lui Victor Ponta la DNA chiar in ziua in care PNL depunea motiunea de cenzura in Parlament. Pentru multi dintre acestia, a considera ca inceperea.

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

Victor Ponta explica de ce va continua sa guverneze

Premierul Victor Ponta a declarat dupa ce Comisia Juridica a deputatilor a avizat negativ cererea de urmarire penala pe numele lui, ca va continua sa guverneze, intrucat o criza politica acum in Romania, ar fi o greseala.

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )