Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta: De compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: De compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca de compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone, conform sistemului european aplicat de sase tari europene si solicitat si de catre Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: De compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca de compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone, conform sistemului european aplicat de sase tari europene si solicitat si de catre Romania.

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta.

Traian Basescu ii cere din nou premierului Victor Ponta sa renunte la acciza la combustibil

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, luni, premierului Victor Ponta, o noua scrisoare in care ii cere sa renunte la introducerea cresterii accizei la carburanti, incepand de marti. Constat ca va.

Victor Ponta: Miercuri adoptam OUG prin care transportatorii recupereaza cei 4 centi platiti la acciza

Ordonanta de Urgenta prin care transportatorii rutieri isi vor recupera cei 4 centi platiti la acciza pe carburant va fi aprobata cel mai probabil miercuri, in sedinta de guvern, a declarat premierul Victor Ponta. El a precizat ca banii vor.

Victor Ponta: Miercuri adoptam OUG prin care transportatorii recupereaza cei 4 centi platiti la acciza (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca ordonanta de urgenta prin care transportatorii rutieri isi vor recupera cei 4 centi platiti la acciza pe carburant va fi aprobata cel mai probabil miercuri, in.

Victor Ponta: Acciza la carburanti asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca acciza la carburanti ce va fi introdusa incepand cu 1 aprilie asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi. Prin masura.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta va discuta, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant care va intra in vigoare de maine, despre numirea unei noi conduceri la TVR si ASF si despre sansele ca USL sa se refaca.

Victor Ponta: Banca Mondiala va aproba noua strategie de parteneriat cu Romania, pe 4 ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de 1 miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca a avut o intalnire cu vicepresedintele Bancii Mondiale si ca, in rezultatelor obtinute de Romania, in boardul din 27 mai al BM se va aproba noua strategie de parteneriat cu tara noastra, pe patru ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de un miliard de euro anual. Deci 4 miliarde in total, care vor fi folosite, in baza acestei strategii de parteneriat, pe 3 domenii: sanatate, educatie si incluziune sociale, dar si in proiectele pe energie, a precizat seful Guvernului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa. Administratia Prezidentiala confirma ca l-a invitat oficial pe premier la ceremonie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei.

Victor Ponta crede ca Udrea va candida la alegerile pentru Presedintie din acest an

Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )