Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Aceasta este LISTA MINISTRILOR propusi

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Cum arata LISTA noului Executiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

Ponta anunta NOUL Guvern. Cum arata lista noului Executiv.

Discutiile s-au incheiat intre USD PSD, PC, UNPR) si UDMR, in baza unui acord de colaborare guvern, minoritatile nationale si PPDD - doar pentru sustinerea de maine, a anuntat premierul Victor Ponta. Sunt in continuare deschis la discutii cu Opozitia, PNL si PDL. Programul politic ramane cel aprobat de Parlamentul Romaniei, expres prevazut in acord ca UDMR sprijina acest program. Structura Guvernului va fi una aproape identica cu cea aprobata de Parlament, dispare portofoliul de .

Premierul Victor Ponta prezinta NOUL Guvern

Premierul Victor Ponta anunta, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Urmareste LIVE declaratiile premierului- discutiile.

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Cum arata lista noului Executiv.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDL si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Cooptarea UDMR la guvernare a deschis usa negocierilor si pentru alte portofolii din Executiv. Kelemen Hunor va deveni vicepremier si ministru al Culturii iar .

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Marti, NOUL GUVERN va merge in Parlament.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDN si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta.

Antonescu: PNL va vota impotriva noului guvern. Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, in impas

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

UDMR la lua Ministerul Mediului, Cultura si un post de vicepremier. Ponta anunta noul guvern la 16:30. PNL va vota contra Executivului Ponta III

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se.

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30.

Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta. Reuniunea va avea loc cel mai probabil la Palatul Parlamentului, in contextul discutiilor politice privind structura noului Guvern, potrivit unor surse din PSD. Citeste si: Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14. 30 Luni dimineata, Kelemen Hunor a avut o .

Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, BLOCATE: maghiarii cer doua ministere si un vicepremier

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

Victor Ponta: Traian Basescu este iresponsabil, ca de obicei. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice

Declaratiile lui Traian Basescu sunt pur politice, fara nicio baza constitutionala. Voi merge marti in Parlament doar pentru schimbarea compozitiei politice, conform articolului 85 din Constitutie. Nu schimb programul de guvernare. Iar mandatul primului ministru inceteaza doar in conditiile art. 110 din Constitutie. Traian Basescu este iresponsabil ca de obicei!, a declarat Victor Ponta pentru Hotnews. ro. Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dimineata, la ProTV, ca liderul PNL, Crin Antonescu are dreptate cand afirma ca aducerea UDMR la Guvernare inseamna un nou guvern care vine pentru investitura. Intrebat daca Victor Ponta va trebui sa vina la Cotroceni pentru a cere o noua investitura, presedintele Basescu a raspuns: Daca respecta democratia, da. Va trebui sa ma consult sa vad daca voi crea un astfel de precedent sau nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )