Libnet.ro
UNICEF

12:30

Antonescu: PNL va vota impotriva noului guvern. Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, in impas

Antena3 Antena3,
Antonescu: PNL va vota impotriva noului guvern. Ponta anunta noul Guvern la 16.30. Negocierile USD-UDMR, in impas

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart. continuă pe Antena3

14.30: sedinta PNL. Antonescu: Vom vota impotriva noului Guvern.

Antonescu: Nu cred ca teoria domnului Basescu se sustine in vreun fel. Daca premierul vine cu noul Guvern in Parlament ti obtine un vot majoritar, poate merge mai departe. Nu incalca Constitutia. Din punct de vedere politic noi consideram ca trebuie sa demisioneze. Din punctul meu de vedere, niciun fel de interpretare a institutiei, nu interzice schimbarea Guvernului cu un vot in Parlament. Altfel spus, el nu este obligat de Cosntitutie sa demisioneze. Noi vom vota impotriva noului .

Crin Antonescu: PNL va vota impotriva noului Guvern, dar nu il vom ataca la CCR

Presedintele PNLCrin Antonescu a declarat luni ca Partidul National Liberal va vota impotriva investirii noului Guvern, insa nu il va ataca la Curtea Constitutionala. Din punct de vedere.

Crin Antonescu: Constitutia nu-l obliga pe Ponta sa demisioneze

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, luni, ca va vota impotriva noului Guvern Ponta III, insa l-a aparat pe premier de presedintele Traian Basescu, spunand ca seful Executivului nu este obligat de.

Antonescu: PNL nu va contesta noul guvern la CCR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca parlamentarii PNL vor vota impotriva noului guvern in care urmeaza sa intre si UDMR-ul. Antonescu a tinut sa precizeze ca liberalii nu vor contesta la CCR decizia de investire.

Antonescu: PNL va vota impotriva Guvernului Ponta 3

Liberalii vor vota impotriva noului Guvern in Parlament, a declarat astazi presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu.

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Cum arata lista noului Executiv.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDL si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Cooptarea UDMR la guvernare a deschis usa negocierilor si pentru alte portofolii din Executiv. Kelemen Hunor va deveni vicepremier si ministru al Culturii iar .

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30. Marti, NOUL GUVERN va merge in Parlament.

Votul de investitura al noului Guvern ar putea fi cerut marti Parlamentului. PNL, PDN si PNTCD au anuntat ca vor vota impotriva. Citeste si: Ponta se intalneste cu PPDD. UDMR va intra la Guvernare Hunor, vicepremier si ministru al Culturii SURSE) --- Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta.

Sedinta PNL la ora 14:30: Liberalii decid cum vor vota la investitura noului Guvern

Partidul NationalLiberalPNL) se va reuni in sedinta, luni, la ora 14:30, relateazaB1 TV. in cadrul sedintei liberalii vor decide cum vor vota la investitura noului Guvern. Crin Antonescu a conv.

VIDEO Victor Ponta a anuntat componenta noului Guvern: Ministrul Finantelor - Ioana Petrescu, 34 de ani/ Energie, ministru delegat - Razvan Nicolescu/ Ministrul Tineretului si Sportului - Gabriela Szabo

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, componenta noului guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Din noul cabinet fac parte reprezentanti ai PSD, UDMR, UNPR, PC si independenti, cea mai mare surpriza fiind propunerea pentru Ministerul Finantelor, respectiv Ioana Petrescu 34 ani), pana in prezent consilier al premierului Ponta pe probleme fiscale. Intra in articol pentru declaratiile premierului .

Ponta anunta NOUL Guvern, la ora 16.30.

Premierul anunta Guvernul Ponta III, luni dupa-amiaza, la ora 16. Inainte de acest anunt, mai exact in jurul orei 14. 30, liderii partidelor care fac parte din Uniunea Social-Democrata se vor intruni intr-o sedinta de urgenta. Reuniunea va avea loc cel mai probabil la Palatul Parlamentului, in contextul discutiilor politice privind structura noului Guvern, potrivit unor surse din PSD. Citeste si: Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14. 30 Luni dimineata, Kelemen Hunor a avut o .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )