Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta, asigurat: Va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, asigurat: Va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamna, a precizat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea. intrebat daca Victor Ponta. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru! Dragnea l-ar putea exclude pe Ponta de pe listele pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Liviu Dragnea transmite un semnal important, si anume care ar putea fi primul pas pentru eliminarea lui Victor Ponta de pe listele PSD la alegerile parlamentare. Liderul Social Democratilor vorbeste despre prezenta al.

Dragnea sustine ca PONTA se va afla categoric pe listele PSD la alegerile parlamentare

Fostul premier Victor Ponta se va afla categoric pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamna, a declarat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cum vrea Liviu Dragnea sa castige alegerile parlamentare. PSD este gata de marile schimbari

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de la Vaslui, au fost discutate criteriile care vor sta la baza alcatuirii listelor de candidati pentru alegerile parlamentare din toamna.

Cum vrea Nicusor Dan sa dea lovitura la alegerile parlamentare

Nicusor Dan, liderul Uniunii Salvati Romania USR), are planuri mari pentru alegerile parlamentare din acest an si isi doreste ca partidul sau sa aiba filiale in toate judetele pana in 15 septembrie.

Victor Ponta ii raspunde dur lui Dacian Ciolos: in 2017 vine nota de plata!

Fostul premier Victor Ponta si isi continua razboiul sau cu tehnocratii. Si de aceasta data, Ponta isi lanseaza atacul pe pagina sa oficiala de Facebook, lansand avertismente grave pentru.

Victor Ponta, mesaj dur la adresa ministrilor care s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj critic la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care spune ca s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice. Ponta a scris ca singu.

Raluca Pruna anunta ca il da in judecata pe Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa. Un tip pe nume VV Ponta ma f.

Ministrul Justitiei anunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea, pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza. De la inceputul anului, fostul premier a facut mai multe declaratii descalificante la adresa ministrului Justitiei.

Victor Ponta, propunere inedita: Vrea un Memorial al Crimelor Basismului

Fostul prim-ministru Victor Ponta are o propunere incredibila pentru a nu uita lucrurile rele facute in perioada lui Traian Basescu.

Elena Udrea: Acum va spun ca nu mai candidez la alegerile parlamentare. Politica s-a degradat

Deputatul Elena Udrea spune ca nu va candida la alegerile parlamentaredin toamna, insa evita sa spuna daca este o decizie definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )