Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum vrea Nicusor Dan sa dea lovitura la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Cum vrea Nicusor Dan sa dea lovitura la alegerile parlamentare

Nicusor Dan, liderul Uniunii Salvati Romania USR), are planuri mari pentru alegerile parlamentare din acest an si isi doreste ca partidul sau sa aiba filiale in toate judetele pana in 15 septembrie. continuă pe Antena3

Clotilde Armand, despre prezenta lui Liviu Mihaiu in campania lui Nicusor Dan: in ultimul moment i s-a cerut un sustinator. Noi eram intr-o sedinta

Clotilde Armad a explicat ca Liviu Mihaiu a participat la dezbaterea organizata de Antena 3 in campania electorala de la alegerile locale pentru ca toti ceilalti membri USB se aflau in sedinta si nu au putut merge sa-l sustina pe Nicusor Dan, candidatul partidului la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Ne dorim ca USR sa fie un partid multietnic

Cuantificata, diferenta intre programele partidelor de stanga si cele de dreapta din Romania este de cateva sute de milioane de euro, mai putin decat furtul din achizitii publice de 4 miliarde de euro, a declarat, la Oradea, Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), partid care se va transforma in Uniunea Salvati Romania USR).

Cum arata cel mai recent sondaj inainte de alegerile parlamentare

Guvernul Romaniei ar putea fi schimbat de alegerile parlamentare care vor avea loc la sfarsitul anului. Un rol important il vor avea scorul pe care il va obtine fiecare partid, precum si.

Sorin Cimpeanu, fostul ministru al Educatiei, va candida la alegerile parlamentare pe lista ALDE

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat miercuri ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida la alegerile parlamentare pe listele formatiunii politice pe care o conduce.

Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu, pe lista ALDE la alegerile parlamentare

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat miercuri ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida la alegerile parlamentare pe listele formatiunii politice pe care o conduce.

Clotilde Armand spune ca tinta USR nu sunt neaparat alegerile parlamentare, ci o constructie solida pe termen lung

USR isi propune sa obtina intre 20 si 30 la suta din voturi in marile centre universitare, a declarat, marti, la Iasi, Clotilde Armand, ea adaugand ca tinta USR nu sunt neaparat alegerile parlamentare din acest an, ci realizarea unei constructii solide pe termen mediu si lung.

Sondaj Avangarde: PSD ar putea obtine 40% la alegerile parlamentare. Ce spun romanii despre monarhie

Unul din patru romani declara ca ar vrea sa fie monarhie in Romania. Doi din trei romani declara ca sub monarhie lucrurile au mers bine in comparatie cu perioada republicii si nu pot sa spun ca romanii ar alege monarhie ca forma de guvernamant.

Trebuie vazut in Constitutie daca alegerile parlamentare pot fi organizate in luna noiembrie

Propunerea Guvernului privind data organizarii alegerilor parlamentare, pe 4 sau 10 decembrie, este putin fezabila si trebuie vazut, cu respectarea termenilor constitutionali, daca scrutinul nu ar putea avea loc in luna noiembrie, a sustinut presedintele PMP, Traian Basescu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )