Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua. continuă pe Antena3

Ponta anunta ca se va intalni la Casa Alba cu vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, transmite Mediafax. Ponta va reafirma Parteneriatul strategic politic si militar dintre Romania si SUA si va aborda perspectivele acestui parteneriat, precum si includerea Romaniei in Visa Waiver. Premierul a precizat totodata ca se va intalni si cu presedintele Bancii Mondiale si cu reprezentanti ai companiilor Motorola, Exxon, Chevron, IBM si Hewlett-Packard, pentru discutii privind proiecte .

Victor Ponta, in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii Chevron

Victor Ponta a inceput luni o vizita oficiala de trei zile in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii companiilor ExxonMobil, Chevron, IBM, Motorola, HP, precum si cu secretarul american pentru Energie,.

Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele american, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite ale Americii.

Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele american, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite ale Americii.

Delegatia Guvernului roman, condusa de Victor Ponta, a ajuns in Statele Unite

Delegatia Guvernului Romaniei, condusa de premierul Victor Ponta, a ajuns duminica seara in Statele Unite, urmand ca luni sa inceapa vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Zborul a decurs fara incidente si a durat 10 ore si 25 de minute, avionul aterizand la ora locala 18:45, anunta Agerpres. Seful Guvernului este insotit in vizita oficiala din SUA de ministrii Energiei, Constantin Nita, Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Educatiei, Remus Pricopie, si Mediului, Rovana Plumb.

Prima zi a vizitei lui Victor Ponta in SUA. Premierul se va intalni cu reprezentanti ai Chevron, ExxonMobil, Motorola, HP dar si cu secretarul american pentru Energie

Premierul Victor Ponta incepe luni vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Seful Executivului se va intalni in cursul zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM. Pe agenda de lucru se afla si o intalnire cu secretarul american pentru Energie, dr. Ernest Moniz.

Premierul Victor Ponta, conferinta de presa, de la ora 16.30

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 16. Conferinta de presa vine in contextul in care liderii USL s-au intalnit astazi pentru a discuta despre proiectul de descentralizare si Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

Victor Ponta, intrebat ce l-a recomandat pe Andrei Zaharescu pentru a fi numit consul in Africa de Sud: Eu

Victor Ponta a fost intrebat, vineri, ce l-a recomandat pe purtatorul de cuvant al Guvernului Andrei Zaharescu pentru a fi numit consul al Romaniei in Africa de Sud, premierul raspunzand Eu si precizand apoi ca acesta e potrivit pentru a reprezenta interese economice si culturale in zona, scrie Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, intrebat ce l-a recomandat pe Andrei Zaharescu pentru a fi numit consul in Africa de Sud: Eu

Victor Ponta a fost intrebat, vineri, ce l-a recomandat pe purtatorul de cuvant al Guvernului Andrei Zaharescu pentru a fi numit consul al Romaniei in Africa de Sud, premierul raspunzand Eu si precizand apoi ca acesta e potrivit pentru a reprezenta interese economice si culturale in zona, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )