Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, cu vicepresedintele american, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite ale Americii. continuă pe Hotnews

Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta va fi primit marti, la Casa Alba, de vicepresedintele american, Joe Biden, in cadrul vizitei pe care o efectueaza saptamana viitoare in Statele Unite ale Americii.

Ponta anunta ca se va intalni la Casa Alba cu vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, transmite Mediafax. Ponta va reafirma Parteneriatul strategic politic si militar dintre Romania si SUA si va aborda perspectivele acestui parteneriat, precum si includerea Romaniei in Visa Waiver. Premierul a precizat totodata ca se va intalni si cu presedintele Bancii Mondiale si cu reprezentanti ai companiilor Motorola, Exxon, Chevron, IBM si Hewlett-Packard, pentru discutii privind proiecte .

Victor Ponta: Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a confirmat la Antena 3 informatiile aparute in HotNews. ro potrivit carora premierul va pleca intr-o vizita oficiala in SUA. Seful guvernului nu-si explica cum au aparut informatiile in presa si nu stie daca ele au venit pe filiera Cotroceni, iar Traian Basescu a incercat sa-i impiedice vizita peste Ocean.

Casa Alba a respins noul plan al republicanilor din Camera Reprezentantilor privind datoria SUA

Casa Alba a respins, marti, noul plan al republicanilor din Camera Reprezentantilor, care prevedea ridicarea in extremis a plafonului datoriei SUA, considerandu-l o cerere de rascumparare, informeaza.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Victor Ponta: Nu stiu daca presedintele a vrut sa-mi strice vizita in SUA

Premierul Victor Ponta nu stie daca presedintele Traian Basescu a incercat sa-i strice vizita in Statele Unite, dar aceasta va avea loc saptamana viitoare, potrivit programarii initiale. Eu nu-mi anunt.

Victor Ponta, prezentat ca Tony Blair al Balcanilor, in ajunul vizitei in SUA

Un raport al unui think-tank american, Democracy Institute, prezinta o evaluare a situatiei politice si economice din Romania si lauda, in acelasi timp, activitatea premierului Victor Ponta in zona economica.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri. Nu au fost violente/ Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea, iar ca jandarmii nu au intervenit violent ci a fost vorba de o uriasa dezinformare. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului. Acesta a vorbit tot despre dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile, iar ca panza freatica, aflata la cateva sute de metri adancime, nu poate fi afectata deoarece exploatarile se fac la mii de metri adancime. Despre incidentele cu minstrul Barbu: Agresorii trebuie identificati si sanctionati. Procurorul Papici a fost adusa de la Timisoara ca sa execute niste ordine.

Victor Ponta, la Antena 3: Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo/ Mai repede de 4-5 ani nu se va folosi metoda fracturarii/ Mortul de la Pungesti a dat a doua zi interviuri/ Voi pleca in vizita in SUA saptamana viitoare

Premierul Victor Ponta a vorbit la Sintezei zilei Antena 3) despre gazele de sist si protestele din aceste zile. Ponta spune ca la Pungesti terenul e proprietate privata a Chevron, iar jandarmii nu au intervenit violent ci doar au incercat sa-i impiedice pe oameni sa incalce legea. Mortul de la Pungesti a inviat si a dat interviuri a doua zi, a declarat seful guvernului care spune ca este vorba de dezinformare, talibanii lui Basescu si societati interesate care nu inteleg ca nu se vor face exploatari de gaze de sist mai devreme de 4-5 ani de zile. Vasluiul da la bugetul tarii 650 mil lei si primeste 2. 4 miliarde lei. Pentru un leu care vine din Vaslui pleaca 4 acolo. nus e poate fara investiti, a concluzionat Ponta.

Victor Ponta: Nu se stabileste la Washington cine-i presedinte, cine-i prim-ministru

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca nu se stabileste la Washington cine e presedinte sau cine e prim-ministru in Romania, raspunzand astfel unei intrebari legate de anuntarea unei eventuale candidaturi la Presedintie din partea PSD dupa intoarcerea din SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )