Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, catre ministrul Razvan Cotovelea: Sa veniti si cu solutii pentru ANAF, nu doar cu critici

B1 B1,
Victor Ponta, catre ministrul Razvan Cotovelea: Sa veniti si cu solutii pentru ANAF, nu doar cu critici

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat, in sedinta de Guvern de miercuri, pe ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, cu privire la afirmatiile acestuia despre serviciile mizerabile si. continuă pe B1

Victor Ponta, catre ministrul Razvan Cotovelea: Sa veniti si cu solutii pentru ANAF, nu doar cu critici

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat, in sedinta de Guvern de miercuri, pe ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, cu privire la afirmatiile acestuia despre serviciile mizerabile si.

Victor Ponta, catre ministrii finantelor si transporturilor: Maine o sa puneti in dezbatere textul ordonantei prin care sprijinim transportatorii corecti

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca acciza suplimentara de 7 eurocenti pe litrul de carburanti va fi aplicata de la 1 aprilie. Insa, in compensare, Guvernul pregateste pentru transportatori un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa fie introduse niste masuri de sprijin. Ponta nu a spus despre ce masuri este vorba. Cert este ca le-a cerut ministrilor transporturilor si finantelor sa publice proiectul chiar in cursul zilei de joi.

Razvan Cotovelea, Ministrul pentru Societatea Informationala, despre rebrandingul Romtelecom si Cosmote: Nu pot nici sa confirm nici sa infirm aceasta dorinta

Daca s-ar face publice posibile informatii despre activitatile de rebranding nu ar mai fi efectul scontat, deci nu pot nici sa infirm nici sa infirm aceasta dorinta a actionarilor, a declarat marti ministrul Razvan Cotovelea, intrebat daca poate confirma informatiile din presa legate de rebrandingul Romtelecom si Cosmote. Statul roman are 46% din actiunile Romtelecom, este actionar minoritar, actionarul majoritar n. a OTE) se bucura de sprijinul nostru si impreuna dorim sa avem o companie valoroasa pentru ca statul roman vrea sa-si vanda actiunile. Prin urma cu cat e mai valoroasa compania cu atat mai multi bani vor fi adusi la bugetul de stat in urma vazarii actiunilor, a mai spus Cotovelea.

Ce spune noul Ministru al Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, despre Memorandumul de Intelegere cu Huawei si modul in care chinezii pot participa la licitatiile publice pentru infrastructurile IT critice

Huawei este o companie chineza de top cu peste 300. 000 de angajati si are tehnologie si servicii care rivalizeaza cu orice alta companie de pe orice alt continent, iar noi am dorit sa sprijinim aceasta investitie straina ca orice alta investitie, a declarat marti ministrul Razvan Cotovelea, intrebat despre Memorandumul de Intelegere cu Huawei si declaratiile facute de presedintele Basescu la Haga. Daca Huawei sau orice alta companie doreste sa participe la licitatii publice pentru infrastructuri IT critice trebuie sa respecte legislatia europeana si standardele NATO, iar daca are toate acreditarile si autorizarile care o califica la astfel de licitatii, Huawei o va face, nu trebuie sa o ajute Guvernul pentru ca sunt suficienti de puternici sa se ajute singuri, a spus acesta.

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala: Am propus o alocare minima de 850 milioane de euro pentru sectorul ITC din Romania din fondurile UE 2014-2020

Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

Victor Ponta: In urma recalcularii, 230.000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata ca in urma aplicarii indicelui de corectie, 230. 000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat ca acestia vor primi pana la sfarsitul lunii martie diferenta aferenta lunilor noiembrie si decembrie 2013. Efortul bugetar pentru cele doua luni este de 23 milioane lei.

Victor Ponta: Peste 230.000 de pensionari vor primi pensii majorate, in medie, cu 63 de lei

000 de pensionari vor primi pensii mai mari, in medie cu 63 de lei, pana la sfarsitul lunii martie, dupa aplicarea indicelui de corectie si suplimentarea punctajelor in cazul persoanelor care s-au pensionat dupa 1 ianuarie 2011, au anuntat Rovana Plumb, ministrul Muncii, si premierul Victor Ponta, in cadrul unei conferinte comune de presa.

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR

Premierul Victor Ponta se va intalni, marti, la Palatul Parlamentului, cu presedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tanase, informeaza Guvernul. Ponta a declarat, luni, ca liderii.

VICTOR PONTA: Republica Moldova nu va intra in UE si NATO daca nu se rezolva conflictul transnistrean

Republica Moldova nu va fi primita in Uniunea Europeana si in NATO daca nu se va gasi o solutie pentru conflictul transnistrean, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit presei.

Elena Udrea la B1 Tv: Il pot bate pe Victor Ponta in orice competitie, inclusiv la prezidentiale

Elena Udrea a declarat miercuri seara la emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca il poate invinge pe Victor Ponta in orice competitie electoral, inclusiv la alegerile prezidentiale daca ar fi cazul. Udrea spune totusi ca singura sansa ca PSD-ul sa fie invins la prezidentiale este ca dreapta politica sa aiba un candidat unic care sa fie partener cu Traian Basescu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )