Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta: Peste 230.000 de pensionari vor primi pensii majorate, in medie, cu 63 de lei

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Peste 230.000 de pensionari vor primi pensii majorate, in medie, cu 63 de lei

000 de pensionari vor primi pensii mai mari, in medie cu 63 de lei, pana la sfarsitul lunii martie, dupa aplicarea indicelui de corectie si suplimentarea punctajelor in cazul persoanelor care s-au pensionat dupa 1 ianuarie 2011, au anuntat Rovana Plumb, ministrul Muncii, si premierul Victor Ponta, in cadrul unei conferinte comune de presa. continuă pe Adevărul

Peste 230.000 de pensionari vor primi pensii majorate, in medie, cu 63 de lei

Peste 230. 000 de pensionari vor beneficia de pensii mai mari, a anuntat Rovana Plumb, ministrul Muncii, in cadrul unei conferinte de presa la care participa si premierul Victor Ponta. Potrivit prim-ministrului, pensiile vor creste in medie cu 63 de lei.

Victor Ponta: In urma recalcularii, 230.000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie

Premierul Victor Ponta a declarat luni dimineata ca in urma aplicarii indicelui de corectie, 230. 000 de pensionari vor primi in medie 63 de lei in plus la pensie. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat ca acestia vor primi pana la sfarsitul lunii martie diferenta aferenta lunilor noiembrie si decembrie 2013. Efortul bugetar pentru cele doua luni este de 23 milioane lei.

Ponta si Plumb au anuntat majorarea pensiilor, in medie, cu 63 de lei.

Ministrul Muncii Rovana Plumb si premierul Victor Ponta au anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca 234. 000 de pensionari vor primi pensii mai mari, pana la sfarsitul lunii martie. Majorarea consta in aplicarea indicelui de corectie si suplimentarea punctajelor in cazul persoanelor care s-au pensionat dupa 1 ianuarie 2011. Pana la sfarsitul lunii martie, peste 234. 000 de mii de pensionari vor beneficia de suplimentari de punctaj, deci de venituri, a spus Plumb. Plumb a .

Victor Ponta: PSD, UNPR, PC si UDMR vor avea o propunere comuna, marti, pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD, UNPR, PC si UDMR vor avansa, marti, o propunere comuna pentru sefia ASF, premierul aratand ca va avea o discutie in prealabil si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema respectiva, potrivit presei.

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR

Premierul Victor Ponta se va intalni, marti, la Palatul Parlamentului, cu presedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tanase, informeaza Guvernul. Ponta a declarat, luni, ca liderii.

VICTOR PONTA: Republica Moldova nu va intra in UE si NATO daca nu se rezolva conflictul transnistrean

Republica Moldova nu va fi primita in Uniunea Europeana si in NATO daca nu se va gasi o solutie pentru conflictul transnistrean, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit presei.

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume. Victor Ponta a publicat un editorial in Wall Street Journal

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume, spune premierul Victor Ponta. intr-un editorial pentru publicatia Wall Street Journal, seful Executivului scrie ca.

Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal, intitulat Crearea unei superputeri transatlantice, in care noteaza ca Romania este membra in Alianta Nord-Atlantica din 2003. In articol, Victor Ponta sustine faptul ca, pentru a proteja Occidentul, este nevoie de formarea unei uniuni economice puternice intre UE si SUA.

Victor Ponta: CAS mic poate fi acoperit doar prin reduceri de costuri, cresteri de taxe si deficit. Nu urc deficit, nu scad cheltuieli

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pierderea la buget rezultata din scaderea CAS cu 5 puncte din iulie, de 2,6 miliarde lei pe un semestru, nu poate fi acoperita decat prin reduceri de cheltuieli, cresteri.

Victor Ponta: Miercuri vom adopta cota de energie regenerabila subventionata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in Parlament, ca in cadrul sedintei de guvern de miercuri va adopta cota de energie regenerabila subventionata. Acesta a adaugat ca taxa de cogenerare pentru exportul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )