Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: CCR a dat o decizie prin care Traian Basescu are aceeasi imunitate ca parlamentarii, ar putea fi cercetat

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: CCR a dat o decizie prin care Traian Basescu are aceeasi imunitate ca parlamentarii, ar putea fi cercetat

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca exista o decizie recenta a Curtii Constitutionale care ar permite cercetarea presedintelui Traian Basescu inca din perioada mandatului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Cred ca Basescu este cel care a distrus economia Romaniei

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in urma adoptarii declaratiei prin care se cere demisia presedintelui TraianBasescu, ca seful statului este cel care a distrus din punct de vedere economic si.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie. CCR judeca sesizarea pe 9 iulie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 9 iulie sesizarea primului ministru privind conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedinte referitor la reprezentarea statului roman la Consiliul European.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu.

Ponta: Astept o decizie de principiu a CCR. Si eu sunt sentimental cu Moldova

Victor Ponta a declarat, marti, ca asteapta de la Curtea Constitutionala o decizie de principiu, care sa reglementeze pentru viitor problema reprezentarii tarii la Consiliul European.

Victor Ponta: Coalitia de guvernare discuta luni daca exista posibilitatea unei actiuni parlamentare in cazul lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

Victor Ponta: Toti parlamentarii PSD vor vota pentru demisia lui Basescu

Premierul Victor Ponta a explicat, marti seara, la Antena 3, ca Declaratia care va fi adoptata de Parlament, prin care se va cere demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu are o mare valoare pe plan.

Victor Ponta, prima reactie de la declaratiile sefului SRI, de la ora 18.30

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa la intoarcerea din Israel. Seful SRI Goerge Maior a spus astazi in Parlament ca presedintele Traian Basescu nu a fost informat de relatia fratelui sau cu Bercea Mondial, ci a primit doar o informare, in octombrie 2009, prin care i se aducea la cunostinta actiunile ilegale savarsite de clanul Bercea.

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

VIDEO Parlamentul a adoptat declaratia prin care se solicita demisia presedintelui Basescu, cu 344 voturi pentru, niciun vot impotriva/ UDMR s-a abtinut, PDL si PMP au absentat

Parlamentul a adoptat cu 344 voturi pentru, 17 abtineri si niciun vot impotriva Declaratia prin care se solicita demisia presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres. Votul a fost deschis, prin ridicare de mana. Propunerea a apartinut presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Adoptarea declaratiei de catre Parlament nu are consecinte juridice. ***Ora 19. 15 Declaratia adoptata miercuri de Parlament a fost publicata in Monitorul Oficial. Ora 15. 20 Parlamentul a trimis declaratia privind demisia lui Traian Basescu membrilor Consiliului European Ora 11. 35 236 de parlamentari au lipsit de la vot, potrivit B1. Parlamentarii UDMR s-au abtinut. Ora 11. 05 Victor Ponta: Eu vreau ca toata lumea sa inteleaga semnificatia acestui vot - 344. o majoritate covarsitoare, niciun vot impotriva, nimeni nu a vrut sa se soldarizeze cu dl presedinte cu exceptia dnei Udrea si dlui Blaga. In situatia in care se afla in acest moment, puneti-va in situatia unui procuror care trebuie sa mearga la presedinte sa fie numit in functie. ) Presedintele Basescu probabil ca va sfida si acest rezultat convarsitor. Eu inca mai cred ca va pune interesul Romaniei mai presus. Astazi s-au stabilit niste standarde politice si morale pe care viitorul presedinte va trebui sa le respecte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )