Libnet.ro
UNICEF

19:31

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie. CCR judeca sesizarea pe 9 iulie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 9 iulie sesizarea primului ministru privind conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedinte referitor la reprezentarea statului roman la Consiliul European.

VIDEO Victor Ponta: Il voi propune pe Ioan Rus pentru functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la intoarcerea din Israel, ca il propune pe clujeanul Ioan Rus, fost ministru la Interne, pentru a-l inlocui pe Dan Sova la conducerea Ministerului Transporturilor. Social-democratul Ioan Rus, de profesie inginer, a fost ministru de Interne in perioada 7 mai 2012 - 8 august 2012 in Guvernul Ponta I, dupa ce mai ocupase aceeasi functie in Guvernul Nastase 2000-2003). In 2003 a fost numit si vicepremier.

Victor Ponta sesizeaza CCR cu privire la decizia presedintelui Basescu de a nu-l lasa sa reprezinte Romania la Consiliul European

Victor Ponta a anuntat, marti ca a sesizeazat Curtea Constitutionala cu privire la decizia presedintelui TraianBasescu de a nu-i da mandat pentru a merge la Consiliul European de la Bruxelles, relateaza B1.

Victor Ponta, prima reactie de la declaratiile sefului SRI, de la ora 18.30

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa la intoarcerea din Israel. Seful SRI Goerge Maior a spus astazi in Parlament ca presedintele Traian Basescu nu a fost informat de relatia fratelui sau cu Bercea Mondial, ci a primit doar o informare, in octombrie 2009, prin care i se aducea la cunostinta actiunile ilegale savarsite de clanul Bercea.

Vicepremierul Gabriel Oprea: Victor Ponta va fi presedintele Romaniei

Vicepremierul Gabriel Oprea a participat, sambata, la Focsani, la reuniunea zonala a UNPR, pe Regiunea II Sud-Est. Oprea a reiterat sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni, exprimand convingerea ca acesta va fi seful statului din toamna.

Daniel Constantin: PC sustine candidatul PSD la Presedintie numai daca acesta va fi Victor Ponta

Presedintele PC, DanielConstantin, a declarat, luni, ca partidul va sustine candidatulPSDla Presedintie numai daca acesta va fi Victor Ponta. in caz contrar, acesta va lua in calcul fie.

Mesajele cu dublu inteles ale lui Victor Ponta

La una din cele doua televiziuni de suflet ale sale, premierul Victor Ponta s-a apucat, duminica seara, sa vorbeasca despre viitorul prim-ministru al tarii, pe care el il va desemna dupa ce se va instala pe scaunul de la Cotroceni. Pentru prima data, Ponta a lasat sa se inteleaga ca exista o posibilitate mare ca viitorul sef al Executivului sa nu fie de la PSD.

Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament ca nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European care incepe joi. Ponta a trimis Parlamentului o scrisoare in care spune ca Basescu nu l-a.

Victor Ponta: Toti parlamentarii PSD vor vota pentru demisia lui Basescu

Premierul Victor Ponta a explicat, marti seara, la Antena 3, ca Declaratia care va fi adoptata de Parlament, prin care se va cere demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu are o mare valoare pe plan.

Dan Sova: Am convingerea ca Victor Ponta va fi candidatul PSD la presedintie

Ministrul demisionar al Transporturilor, Dan Sova, se declarat convins, intr-un interviu acordat Agerpres, ca Victor Ponta va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )