Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu (VIDEO)

B1 B1,
Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind. continuă pe B1

Ponta: PSD va vota pentru declaratia politica prin care se va cere demisia presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alesii PartiduluiSocial Democrat si cei ai UNPRvor vota pentru declaratia prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Privind.

Ponta: Forma propusa de Tariceanu pentru declaratia Parlamentului trebuie imbunatatita

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca forma propusa de Calin Popescu Tariceanu pentru declaratia pe care Parlamentul urmeaza sa o adopte pentru a cere demisia sefului statului, Traian Basescu, trebuie .

Tariceanu: Parlamentul se va reuni miercuri pentru votarea declaratiei legate de demisia lui Basescu/ Comisia pentru aparare il va putea chema pe presedinte pentru lamuriri

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere, in care se va discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu.

Puiu Hasotti: PNL va propune Camerelor reunite o declaratie prin care sa fie ceruta atat demisia presedintelui Basescu, cat si cea a premierului Ponta

Senatorii liberali au hotarat, luni, cu o majoritate covarsitoare, sa propuna Camerelor reunite ale Parlamentului o declaratie prin care sa se solicite atat demisia presedintelui Traian Basescu, cat si cea a.

Diaconu (PSD): Voi cauta calea legala prin care activitatea politica a lui Tokes sa fie interzisa in Romania

Deputatul PSD, Bogdan Diaconu, a scris pe pagina sa de Facebook ca ridicarea decoratiei Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes nu este suficienta si, prin urmare va cauta o cale legala prin care activitatea politica a europarlamentarului sa fie intersiza in Romania.

Senatul a respins motiunea simpla prin care se cerea demisia ministrului Teodorovici

Senatul a respins, luni, motiunea simpla Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare, initiata de PNL si PDL, prin care se cerea demisia ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu a respins astazi legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat, fiind numit de catre premier, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Calin Popescu Tariceanu: Am propus Senatului sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia presedintelui Basescu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca a propus Senatului sa adopte o declaratie prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu. Totodata, presedintele Senatului a spus ca ii va .

Basescu cere Senatului reexaminarea legii prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, sefului Senatului, Calin Popescu - Tariceanu, sa reexamineze Legea privind functionarea Politiei, prin care inspectorul sef al IGPR urma sa fie ridicat la rangul de secretar de stat. Seful statului arata ca aceasta numire nu se justifica si ca vor fi create disfunctii de natura ierarhica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )