Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta la Chisinau: Republica Moldova nu se poate lega de Europa decat prin Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta la Chisinau: Republica Moldova nu se poate lega de Europa decat prin Romania

Prezent la Chisinau, primul ministru al Romaniei a acordat un amplu interviu prin care a reliefat pozitia Romaniei fata de Republica Moldova, precum si realizarile ultimilor ani. Dincolo de insiruirea de intrebari dinainte pregatite si regizate, un lucru este clar: s-a dorit a se transmite un mesaj dincolo de Prut. continuă pe Adevărul

Solicitarile lui Victor Ponta pentru Republica Moldova

Romania si Moldova au primit 85 de milioane euro de la UE, pentru Programul de cooperare transfrontaliera, a anuntat premierul Victor Ponta, joi, la Chisinau, context in care a cerut Guvernului Moldovei sa.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti si Chisinau: Republica Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata Uniunii Europene

Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, a declarat miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE, informeaza Mediafax. Republica Moldova trebuie sa.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, la Chisinau: Daca va e greu, primul telefon dati-l la Bucuresti!

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a sosit la Chisinau in cadrul unei vizite oficiale. Acesta s-a intalnit cu premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, si a transmis cele mai bune si sincere ganduri moldovenilor care sarbatoresc, astazi, 24 de ani de independenta a tarii.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi bani in Republica Moldova

Romania, are acum o crestere economica si poate merge mai departe sa investeasca bani in Republica Moldova, important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate.

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN.

Victor Ponta, in vizita de la Chisinau: Acordul de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova a fost prelungit joi (VIDEO)

Victor Ponta a efectuat joi o vizita la Chisinau unde Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei. La declaratia de presa comuna a celor premieri, roman si moldovean, Victor Ponta si-a exprimat.

Victor Ponta, in vizita la Chisinau pentru discutii cu noul guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, cand Republica Moldova marcheaza Ziua Independentei. Asta seara, impreuna cu cativa colegi, voi merge la Chisinau. Maine voi fi in discutii.

Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

O delegatie a Guvernului Romaniei in frunte cu Victor Ponta vine pe 27 august la Chisinau, a declarat premierul Valeriu Strelet, scrie timpul. md. Vizita delegatiei romane, care va avea loc de Ziua Independentei Republicii Moldova.

Victor Ponta, intampinat la Chisinau de tineri mascati: Cerem ridicarea interdictiei abuzive aplicate unionistului George Simion, precum si continuarea drumului firesc spre Unirea cu Romania

Aflat intr-o vizita oficiala la Chisinau, in contextul implinirii a 24 de ani de la obtinerea independentei Republicii Moldova fata de URSS, premierul Romaniei Victor Ponta si omologul asu moldovean Valeriu.

Victor Ponta: Romania este gata sa acorde sprijin financiar Republicii Moldova

Romania si Republica Moldova au prelungit pana in anul 2020 implementarea acordului de asistenta financiara in valoare de 100 de milioane de euro pe care autoritatile de la Bucuresti s-au angajat sa o acorde Chisinaului, informeaza surse din presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )