Libnet.ro
UNICEF

15:15

Solicitarile lui Victor Ponta pentru Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Solicitarile lui Victor Ponta pentru Republica Moldova

Romania si Moldova au primit 85 de milioane euro de la UE, pentru Programul de cooperare transfrontaliera, a anuntat premierul Victor Ponta, joi, la Chisinau, context in care a cerut Guvernului Moldovei sa. continuă pe Antena3

Victor Ponta, in vizita de la Chisinau: Acordul de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova a fost prelungit joi (VIDEO)

Victor Ponta a efectuat joi o vizita la Chisinau unde Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei. La declaratia de presa comuna a celor premieri, roman si moldovean, Victor Ponta si-a exprimat.

FOTO. Alina Gorghiu, mesaj de felicitare pentru Republica Moldova

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, joi, pe contul sau de Facebook, cu putin timp inainte de a ajunge la Palatul Parlamentului pentru ultimele negocieri pe Codul Fiscal, ca in urma cu 24 de ani, Republica Moldova si-a afirmat dreptul la identitate nationala si la un nou drum.

Mesaj important al SUA pentru Republica Moldova

Statele Unite sustin aspiratiile proeuropene ale Republicii Moldova si integritatea teritoriala a tarii, afirma secretarul de Stat american, John Kerry, intr-un mesaj de felicitare transmis Chisinaului cu.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi bani in Republica Moldova

Romania, are acum o crestere economica si poate merge mai departe sa investeasca bani in Republica Moldova, important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN.

Victor Ponta: Romania are crestere economica. Vom continua sa sprijinim Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele.

Ce spune Ponta despre investitiile romanesti in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova.

Victor Ponta: Romania este gata sa acorde sprijin financiar Republicii Moldova

Romania si Republica Moldova au prelungit pana in anul 2020 implementarea acordului de asistenta financiara in valoare de 100 de milioane de euro pe care autoritatile de la Bucuresti s-au angajat sa o acorde Chisinaului, informeaza surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )