Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, in vizita la Chisinau pentru discutii cu noul guvern (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, in vizita la Chisinau pentru discutii cu noul guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, cand Republica Moldova marcheaza Ziua Independentei. Asta seara, impreuna cu cativa colegi, voi merge la Chisinau. Maine voi fi in discutii. continuă pe B1

Victor Ponta, 10 intrebari pentru partidele politice, inainte de dezbaterea Codului Fiscal: De ce Romania ar fi nesustenabila cu un deficit de 2 - 2,5% din PIB si o datorie de 40% din PIB?

Premierul Victor Ponta a adresat zece intrebari fundamentale partidelor parlamentare, inainte de inceperea dezbaterilor legate de Codul Fiscal, pledand din nou pentru un deficit bugetar ESA in jurul a 2% din PIB.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Victor Ponta va efectua joi o vizita la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat, luni, ca il asteapta joi la Chisinau pe omologul sau roman Victor Ponta.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Victor Ponta se intalneste la Guvern cu sindicalistii din Educatie

Premierul Victor Ponta se intalneste la Palatul Victoria cu sindicalistii din Educatie, pentru a discuta despre salarizarea cadrelor didactice. Ponta a confirmat intalnirea din aceasta dupa-amiaza, afirmand, la sediul PSD: Sigur ca da, acum plec la Guvern, relateaza Agerpres. La discutia de la Guvern va participa si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Victor Ponta s-a suparat pe Rovana Plumb. Ce i-a cerut in sedinta de guvern

Victor Ponta a fost deranjat, miercuri, la inceputu sedintei de guvern, ca ministrul Muncii, Rovana Plumb, nu a gasit inca o solutie viabila pentru ca si salariile asistentilor sociali sa se majoreze cu 25 de procente de la 1 octombrie.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Victor Ponta: Solutia pentru marirea salariilor in educatie este prin legea salarizarii si prin aplicarea acordurilor

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de guvern de astazi ca educatia si sanatatea sunt cele doua domenii nu doar de interes si de importanta nationala, dar care trebuie sa mearga impreuna. Dupa ce a vorbit despre majorarea salariilor din sistemul sanitar, seful Executivului a spus ca pentru educatie gasim solutia prin legea salarizarii in sistemul bugetar, prin aplicarea acordurilor pe care le avem ), sa nu apara discrepante intre profesori si medici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )