Libnet.ro
UNICEF

16:01

Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta face joi o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

O delegatie a Guvernului Romaniei in frunte cu Victor Ponta vine pe 27 august la Chisinau, a declarat premierul Valeriu Strelet, scrie timpul. md. Vizita delegatiei romane, care va avea loc de Ziua Independentei Republicii Moldova. continuă pe Hotnews

Victor Ponta va efectua joi o vizita la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat, luni, ca il asteapta joi la Chisinau pe omologul sau roman Victor Ponta.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Ponta merge, joi, la Chisinau. La Bucuresti, liderii politicii discuta Codul Fiscal

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, vineri, la plecarea de la sediul PSD ca nu va participa, joi, la noile discutii privind Codul Fiscal, intrucat se va afla la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau moldovean, Valeriu Strelet.

Victor Ponta s-a intalnit la Chisinau cu politicianul si omul de afaceri Vlad Plahotniuc

Victor Ponta s-a intalnit, in timpul vizitei efectuate la Chisinau, cu politicianul si omul de afaceri Vlad Plahotniuc. Prim-vicepresedintele PDM a postat pe pagina sa de Facebook doua imagini alaturi de.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, la Chisinau: Daca va e greu, primul telefon dati-l la Bucuresti!

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a sosit la Chisinau in cadrul unei vizite oficiale. Acesta s-a intalnit cu premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, si a transmis cele mai bune si sincere ganduri moldovenilor care sarbatoresc, astazi, 24 de ani de independenta a tarii.

Victor Ponta, in vizita de la Chisinau: Acordul de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova a fost prelungit joi (VIDEO)

Victor Ponta a efectuat joi o vizita la Chisinau unde Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei. La declaratia de presa comuna a celor premieri, roman si moldovean, Victor Ponta si-a exprimat.

Victor Ponta, in vizita la Chisinau pentru discutii cu noul guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, cand Republica Moldova marcheaza Ziua Independentei. Asta seara, impreuna cu cativa colegi, voi merge la Chisinau. Maine voi fi in discutii.

Victor Ponta, intampinat la Chisinau de tineri mascati: Cerem ridicarea interdictiei abuzive aplicate unionistului George Simion, precum si continuarea drumului firesc spre Unirea cu Romania

Aflat intr-o vizita oficiala la Chisinau, in contextul implinirii a 24 de ani de la obtinerea independentei Republicii Moldova fata de URSS, premierul Romaniei Victor Ponta si omologul asu moldovean Valeriu.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )