Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agentia IPN. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Victor Ponta: Romania are crestere economica. Vom continua sa sprijinim Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele.

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi bani in Republica Moldova

Romania, are acum o crestere economica si poate merge mai departe sa investeasca bani in Republica Moldova, important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate.

Ce spune Ponta despre investitiile romanesti in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova.

Romania are 59 de reprezentanti in primele 500 de companii din Europa, in crestere cu 11 firme fata de 2013 (studiu)

Romania a avut 59 de reprezentanti in topul primelor 500 companii europene, fata de 48 de firme cate erau in urma cu un an, se arata intr-un raport difuzat miercuri de Coface descarca Raportul integral din atasament). Automobile Dacia este cea mai vizibila firma, ocupand locul al 16-lea, urmat de OMV Petrom pozitia 22) si Rompetrol pozitia 32). In top, Primele locuri sunt ocupate de polonezii de la Polski Koncern Naftowy Orlen, urmati de maghiarii de la Mol si de cehii de la Skoda. Companiile din Top 500 CEE au generat o cifra de afaceri de 572 MLD EUR in 2014, care depaseste chiar si jumatate din PIB-ul nominal agregat al acestor economii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )