Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

B1 B1,
Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a notat vineri seara, pe Facebook, ca Romania este pregatita pentru relaxarea fiscala din noul Cod fiscal. Ponta a prezentat si date ale ministerului Finantelor care vin in sprijinul. continuă pe B1

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele BERD: Premierul roman i-a prezentat mai multe proiecte in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). Premierul roman a fost insotit in aceasta deplasare de ministrul.

Victor Ponta raspunde apelului societatii civile privind atitudinea autoritatilor fata de imigranti: ii invit la o reuniune la Guvern pentru a face eforturi comune de implementare a deciziilor europene

Premierul Victor Ponta ii invita pe membrii societatii civile, care au transmis joi un apel la autoritati sa isi reconsidere atitudinea in privinta crizei refugiatilor si sa dea un semnal de incredere,.

Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la sediul BERD din Londra

Premierul Victor Ponta a efectuat joi o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). La sediul bancii din Londra, delegatia a avut intilniri cu Presedintele BERD, Sir Suma Chakrabarti si Primul Vice Presedinte, Phil Bennett. Ambele parti au subliniat angajamentul comun pentru intensificarea cooperarii dintre BERD si Romania, informeaza Guvernul. Premierul roman a prezentat conducerii BERD mai multe proiecte considerate prioritare de catre Guvernul Romaniei, in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice, cu impact major asupra dezvoltarii regionale, respectiv a infrastructurii nationale. Board-ul Directorilor BERD urmeaza sa aprobe pe 30 septembrie noua strategie de tara pentru Romania.

Victor Ponta se intalneste cu reprezentantii BERD la Londra

Premierul Victor Ponta se va afla la Londra, joi, pentru discutii cu reprezentanti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va fi insotit si de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, noteaza Mediafax .

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

Reactia lui Victor Ponta, dupa ce a aflat cati refugiati trebuie sa gazduiasca Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV, referitor la decizia Consiliului JAI privind imigrantii, ca Romania a fost in minoritate, motiv pentru care votul a spus altceva.

Tanase, dezvaluiri despre increngaturile politice din TVR, despre Victor Ponta si despre cum i-a propus Crin Antonescu sa preia conducerea postului public

La final de mandat, Stelian Tanase a publicat pe blogul sau amintirile din prima saptamana in functia de presedinte-director general al TVR. Demis miercuri de Parlament prin respingerea raportului de activitate al postului public, Tanase povesteste cum i-a fost propusa preluarea conducerii Televiziunii Romane, despre pilele de la postul public, dar si una dintre intalnirile cu Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )