Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva. continuă pe Hotnews

Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Liderul UNPR Gabriel Oprea a transmis un mesaj de sustinere pentru Guvern, si implicit pentru Victor Ponta in fruntea acestuia, dupa sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc luni la parlament. Acelasi mesaj il transmisese si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inainte de aceasta sedinta, iar presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a intarit astfel: Coalitia va respinge motiunea de cenzura.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova.

Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii incepe astazi la Instanta Suprema. Premierul a fost trimis in judecata de.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Klaus Iohannis trebuie sa il suspende pe Ponta, pentru a proteja Guvernul

Pe blogurile de marti, aflam cum ar putea Klaus Iohannis sa il suspende din functie pe Victor Ponta, in conditiile in care premierul a fost trimis in judecata, dar si despre o platforma de fitness online.

Victor Ponta il transforma pe Klaus Iohannis in inamicul numarul 1

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Ponta: Eu ma intreb daca nu cumva Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Intr-o emisiune televizata, premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Iohannis ar trebui sa fie mai echilibrat in declaratii. Privind declaratiile sefului statului potrivit carora ar fi un lucru bun.

Klaus Iohannis: Ar fi un rezultat bun daca ar trece motiunea. Romania are un premier trimis in judecata, suntem unici, in sensul negativ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca desi nu este implicat in subiectul motiunii de cenzura a PNL impotriva lui Victor Ponta, ar fi un rezultat bun daca ar trece, deoarece cu un astfel de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )