Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele BERD: Premierul roman i-a prezentat mai multe proiecte in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice

B1 B1,
Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele BERD: Premierul roman i-a prezentat mai multe proiecte in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). Premierul roman a fost insotit in aceasta deplasare de ministrul. continuă pe B1

Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la sediul BERD din Londra

Premierul Victor Ponta a efectuat joi o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). La sediul bancii din Londra, delegatia a avut intilniri cu Presedintele BERD, Sir Suma Chakrabarti si Primul Vice Presedinte, Phil Bennett. Ambele parti au subliniat angajamentul comun pentru intensificarea cooperarii dintre BERD si Romania, informeaza Guvernul. Premierul roman a prezentat conducerii BERD mai multe proiecte considerate prioritare de catre Guvernul Romaniei, in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice, cu impact major asupra dezvoltarii regionale, respectiv a infrastructurii nationale. Board-ul Directorilor BERD urmeaza sa aprobe pe 30 septembrie noua strategie de tara pentru Romania.

Victor Ponta se intalneste cu reprezentantii BERD la Londra

Premierul Victor Ponta se va afla la Londra, joi, pentru discutii cu reprezentanti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va fi insotit si de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, noteaza Mediafax .

Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii incepe astazi la Instanta Suprema. Premierul a fost trimis in judecata de.

Victor Ponta: Nu cred ca presedintele Iohannis va reusi sa impuna punctul de vedere al Romaniei la Consiliul European

Klaus Iohannis, atac dur la adresa lui Victor Ponta. Ce a declarat presedintele despre motiunea de cenzura

Premierul Victor Ponta va pleca la Londra unde ar urma sa aiba discutii cu oficiali ai BERD

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Londra, unde va discuta cu reprezentanti ai institutiilor financiare internationale despre finantarea proiectelor de infrastructura din Romania. Potrivit Digi24, premierul va.

Victor Ponta, despre vizita lui Hans Klemm la Palatul Victoria: Am vorbit despre faptul ca in ultimii trei ani si jumatate, Romania s-a dovedit un aliat serios al SUA. Vrem si noi mai mult sprijin si apreciere in problemele noastre (VIDEO)

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a mers miercuri dimineata la Palatul Victoria unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta. I-am urat bun venit. Ma bucur ca dupa trei ani avem un ambasador. Am vorbit desp.

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa trimiterea in judecata, si pregatirile pentru congresul partidului, discutate luni in sedinta Comitetului Executiv

Situatia lui Victor Ponta in PSD, dupa ce premierul a fost trimis in judecata joia trecuta, si pregatirile pentru congresul partidului, vor fi discutate luni in sedinta Comitetului Executiv al social-democratilor, a anuntat sambata, la Brasov, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,293 seconds )