Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la sediul BERD din Londra

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la sediul BERD din Londra

Premierul Victor Ponta a efectuat joi o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). La sediul bancii din Londra, delegatia a avut intilniri cu Presedintele BERD, Sir Suma Chakrabarti si Primul Vice Presedinte, Phil Bennett. Ambele parti au subliniat angajamentul comun pentru intensificarea cooperarii dintre BERD si Romania, informeaza Guvernul. Premierul roman a prezentat conducerii BERD mai multe proiecte considerate prioritare de catre Guvernul Romaniei, in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice, cu impact major asupra dezvoltarii regionale, respectiv a infrastructurii nationale. Board-ul Directorilor BERD urmeaza sa aprobe pe 30 septembrie noua strategie de tara pentru Romania. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre vizita lui Hans Klemm la Palatul Victoria: Am vorbit despre faptul ca in ultimii trei ani si jumatate, Romania s-a dovedit un aliat serios al SUA. Vrem si noi mai mult sprijin si apreciere in problemele noastre (VIDEO)

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a mers miercuri dimineata la Palatul Victoria unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta. I-am urat bun venit. Ma bucur ca dupa trei ani avem un ambasador. Am vorbit desp.

Victor Ponta se intalneste cu reprezentantii BERD la Londra

Premierul Victor Ponta se va afla la Londra, joi, pentru discutii cu reprezentanti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va fi insotit si de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, noteaza Mediafax .

Victor Ponta s-a intalnit cu presedintele BERD: Premierul roman i-a prezentat mai multe proiecte in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). Premierul roman a fost insotit in aceasta deplasare de ministrul.

AFP: Premierul Victor Ponta, supus unei duble presiuni - din partea justitiei, in procesul de coruptie, si a Parlamentului, unde opozitia a depus o motiune de cenzura

Premierul roman Victor Ponta este supus unei duble presiuni, din partea inaltei Curti de Casatie si Justitie referitoare la procesul de coruptie in care este implicat, si din partea Parlamentului, unde opozitia.

Premierul Victor Ponta va pleca la Londra unde ar urma sa aiba discutii cu oficiali ai BERD

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Londra, unde va discuta cu reprezentanti ai institutiilor financiare internationale despre finantarea proiectelor de infrastructura din Romania. Potrivit Digi24, premierul va.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta. Votul, pe 29 septembrie

PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, cu 43 in plus fata de numarul de semnaturi care trebuia strans. Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni calendarul dezbaterii motiunii.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )