Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta: Complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate

Romania trebuie sa aiba si productie de energie termica, chiar daca este mai scumpa, pentru ca este mai sigura, iar complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate cu conditia ca toata lumea sa gandeasca si sa inteleaga ca scandalul nu ajuta, a afirmat, ieri, la Craiova, prim-ministrul Victor Ponta, anunta Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Victor Ponta: 400.000 de tineri romani vor putea accesa 470 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a explicat, la lansarea programului Garantii pentru tineri, ca autoritatile europene pun la bataie 470 de milioane de euro pentru 400. 000 de tineri romani care vor sa.

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar. Dezvaluirile au fost facute de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi care a negat implicarea premierului in dosarele ASF sau in cel al .

Victor Ponta prezent la inagurarea unui cartier de locuinte. Investitia va fi realizata de o companie din China

Victor Ponta a fost prezent la la inagurarea unui cartier de locuinte din Craiova care va fi ridicat de firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL. Pe strada Caracal vor fi construite peste 1800 de locuinte in doi ani.

PNL il acuza pe Victor Ponta ca s-a folosit de Tarom ca sa intarzie Opozitia la sedinta din Parlament

PNL a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa lamureasca, public situatia curselor TAROM, acuzandu-l ca se foloseste de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor.

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la.

Victor Ponta, prezent la inaugurarea unui cartier de locuinte in Craiova cu ajutorul chinezilor: Nu am putut sa o refuzam pe Olguta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent, marti, la inaugurarea proiectului privind constructia unui cartier de locuinte in Craiova, proiect realizat in parteneriat cu oficiali din China. Premierul a declarat ca nu a.

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau.

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Premierul Victor Ponta pune piatra de temelie la cartierul chinezesc

Victor Ponta va sosi astazi la Craiova pentru a pune piatra de temelie la cartierul chinezesc. Pe strada Caracal din Craiova vor fi construit peste 1. 800 de locuinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )