Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, la congresul UDMR: in 2015 nu va mai cer nimic, pentru ca stiu ca veti face ce credeti ca este mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la congresul UDMR: in 2015 nu va mai cer nimic, pentru ca stiu ca veti face ce credeti ca este mai bine (VIDEO)

Victor Ponta a fost prezent, vineri, la congresul UDMR de la Cluj-Napoca. Premierul a multumit celor care au facut parte din guvern si le-a urat succes in proiectele urmatoare, informeaza B1 TV. in cei 25 de ani de. continuă pe B1

Victor Ponta, la congresul UDMR: Minoritatile etnice nu sunt discriminate

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la congresul Uniunii Democrate Maghiara din Romania, de la Cluj Napoca, ca extremismul face rau celor din UDMR si a subliniat ca, dupa alegerea presedintelui Klaus Iohannis, nu se mai poate spune ca minoritatile etnice sunt discriminate.

Victor Ponta: Daca cei de la Dacia o mai tin in mitinguri o sa se mute productia in Maroc

Premierul Victor Ponta reactioneaza dupa ce mai multi oameni au protestat impotriva actiunilor Guvernului la Mioveni. Acesta spune ca daca angajatii Dacia o mai tin in mitinguri, o sa se mute productia in.

Victor Ponta: UDMR, un partener care intotdeauna s-a tinut de cuvant. Comunitatea maghiara trebuie reprezentata in toate structurile statului

Victor Ponta a fost prezent, vineri, la congresul UDMR de la Cluj-Napoca. Premierul a multumit celor care au facut parte din guvern si le-a urat succes in proiectele urmatoare, precizand ca anul acesta nu mai are.

Congres UDMR la Cluj. Partidul isi alege un nou presedinte. La eveniment va veni si premierul Victor Ponta

Al 12-lea Congres al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) are loc la Cluj-Napoca, intre 17 si 18 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. in prima zi a congresului va lua parte si premieurl Romaniei, Victor Ponta.

VIDEO Premierul Victor Ponta incearca sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni nu e indreptat impotriva Guvernului, ci a conducerii Dacia Renault

Premierul Victor Ponta a incercat joi sa lase impresia ca mitingul de la Mioveni, unde cateva mii de oameni cer constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, nu este indreptat impotriva Guvernului, ci a companiei Dacia Renault.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Victor Ponta: Primarii vor fi alesi din primul tur, presedintii de Consilii Judetene au fost sacrificati si lasati la mana consilierilor

In cadrul vizitei de vineri de la Beclean, prim-ministru Victor Ponta a declarat ca cel mai probabil noua lege electorala va ramane asa cum a fost votata in comisii. Astfel, primarii vor fi alesi din primul tur, in timp ce presedintii de Consilii Judetene vor fi sacrificati si vor ramane la mana consilierlor judeteni.

Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, potrivit Mediafax. Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala - parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic.

Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta a declarat ca sustine construirea unui aeroport la Brasov, dar ca mai intai trebuie ca autoritatile locale sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de.

Victor Ponta despre construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov, insa, mai intai, autoritatile locale trebuie sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de Ministerul Transporturilor, adaugand ca acesta ar trebui inclus in strategia regionala. Intrebat daca sustine construirea unui aeroport la Brasov, prermierul a raspuns ca trebuie, mai intai, lamurita situatia pe plan local, Consiliu Judetean - Primarie, care ar trebui sa decida daca vor ca aeroportul sa fie administrat de autoritatile locale sau de Minsiterul Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )