Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, potrivit Mediafax. Premierul a afirmat, intrebat fiind ce parere are despre realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca solutia initiala - parteneriatul public-privat -, pe care o considera cea mai buna, nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic. continuă pe Hotnews

Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic, iar reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, sustine premierul Romaniei - Victor Ponta, citat de.

Ponta: Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata in lipsa unui consens politic

Autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi facuta niciodata, a.

Ponta explica ce tine autostrada Comarnic Brasov pe loc

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Brasov, ca autostrada Comarnic-Brasov nu poate fi realizata fara un consens politic si ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi dea seama ca, daca nu renunta la populism, autostrada nu va fi terminata niciodata, relateaza Mediafax.

Cand incep, de fapt, lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov. Ministrul Transporturilor: Suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru.

Autostrada Comarnic-Brasov incepe in acest an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv.

Rus: Autostrada Comarnic-Brasov o vom incepe in acest an, suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu institutii financiare internationale si cu tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv construirea acesteia cu fonduri europene sau in concesiune.

Ministrul Transporturilor anunta cand incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

Autoritatile poarta negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru a se decida daca autostrada Comarnic-Brasov va fi construita cu fonduri europene sau in concesiune, a declarat ministrul Transporturilor Ioan Rus care a dat asigurari ca lucrarile vor incepe in acest an, relateaza Mediafax.

Victor Ponta despre construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov, insa, mai intai, autoritatile locale trebuie sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de Ministerul Transporturilor, adaugand ca acesta ar trebui inclus in strategia regionala. Intrebat daca sustine construirea unui aeroport la Brasov, prermierul a raspuns ca trebuie, mai intai, lamurita situatia pe plan local, Consiliu Judetean - Primarie, care ar trebui sa decida daca vor ca aeroportul sa fie administrat de autoritatile locale sau de Minsiterul Transporturilor.

Victor Ponta sustine construirea unui aeroport la Brasov: Din partea mea si a Guvernului exista sprijin

Premierul Victor Ponta a declarat ca sustine construirea unui aeroport la Brasov, dar ca mai intai trebuie ca autoritatile locale sa decida daca aeroportul va fi administrat de autoritatile locale sau de.

Premierul Victor Ponta: Liberalii sa stie ca autostrazile nu se fac cu populism (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat, in timpul unei deplasari efectuate joi, la Brasov, un indemn celor de la PNL, si anume, ca autostrazile nu se fac cu populism, informeaza B1 TV. Premierul a precizat in timpul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )