Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta: Cota progresiva de impozitare se va aplica la persoanele fizice, dar nu din 2014

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Cota progresiva de impozitare se va aplica la persoanele fizice, dar nu din 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu va fi introdusa in 2014 cota progresiva de impozitare pe veniturile salariale de 8%, 12% si 16%. Ponta a afirmat ca este o masura care se va aplica pe o perioada limitata de timp persoanelor fizice, insa cu siguranta nu din 2014. continuă pe Hotnews

Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2014-2016, document publicat de Ministerul Finantelor si semnat de premierul Victor Ponta, Daniel Chitoiu, ministrul demisionar al Finantelor, si Liviu Voinea, ministrul Bugetului, prevede trecerea la cota progresiva de impozitare a veniturilor salariale, cu cote de 8%, 12%, respectiv 16%, fara a se preciza un termen pentru adoptarea masurii.

DOCUMENT Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2014-2016 prevede trecerea la cota progresiva de impozitare a veniturilor salariale, cu cote de 8%, 12%, respectiv 16%, fara a se preciza un termen pentru adoptarea masurii.

Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca nu este prieten cu presedintele Traian Basescu, adaugand ca nici relatia sa cu premierul Victor Ponta nu mai este una de prietenie, scrie Agerpres. Victor Ponta.

Victor Ponta: Guvernul va trimite Presedintiei acordul cu FMI spre aprobare. Basescu mi-a spus sa nu anunt eu ce am decis, anunta el

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a avut o noua discutie cu presedintele Traian Basescu legat de acordul cu Fondul Monetar International si ca Guvernul ii va transmite documentul spre aprobare, seful statului spunandu-i ca se va pronunta el pe aceasta tema. Am vorbit cu presedintele, dar mi-a cerut sa nu mai anunt eu ce am decis, ca va anunta domnia sa . ) L-am asigurat ca nu exista in memorandum nimic despre creditul fiscal pentru ratele la banci, a declarat Victor Ponta.

FOTO Inimioare cu mesaje pentru Victor Ponta. De Valentines Day, TDL Cluj a strans mesaje de dragoste de la clujeni pentru Guvern

Mai multe persoane din organizatia de tineret a PDL Cluj a organizat vineri, 14 februarie, de Sf. Valentin, o actiune numita Din dragoste pentru Guvernul Ponta. A inceput la ora 12. 00 pe Bulevardul Eroilor din Cluj, in fata sediului PDL, si a durat doua ore. TDL a pus doua panouri pe care au asezat poze cu premierul Victor Ponta cu un nas lung si au invitat trecatorii sa-i lase un mesaj.

VIDEO Victor Ponta a prezentat Rezultatele economice in anul 2013 si tintele pentru 2014-2015: Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%. / Indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pe

Premierul Victor Ponta a prezentat vineri Rezultatele economice in anul 2013 - tintele pentru 2014-2015. Cel mai important lucru pentru un guvern e performanta economica. Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%, mult peste convingerea noastra a celor care ne gandim ca viata economica e cea mai mare provocare si mult peste media majoritatii tarilor europene, a afirmat primul ministru. Consider ca nu suntem prea ambitiosi sa pastram tendinta de crestere peste 3%, a spus Ponta cu referire la 2014-2015. El a mai afirmat ca Azi indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pentru euro, insa In realitate, e vorba si de convergenta reala, capacitatea economiei de a indeplini conditiile de competitivitate. Daca pastram acest trend pozitiv, Romania isi poate atinge tinta de a fi membru integrat in 2019. Cele mai importante declaratii ale primului ministru, in articol.

Criza Iohannis: A doua runda de negocieri USL s-a incheiat cu un esec. Victor Ponta: Nu avem azi o decizie privind componenta Guvernului. Am propus patru vicepremieri, de la PSD, PNL, UNPR si PC

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, dupa sedinta USL, ca nu a fost luata o decizie finala privind numirea lui Klaus Iohannis in Guvern. A existat o propunere ca guvernul sa mearga luni in parlament cu o noua formula, cu Iohannis ca ministru si vicepremier, plus inca trei vicepremieri care reprezinta cele patru partide din USL. Nu a existat un consens, a ramas sa discutam in continuare, a declarat Ponta.

Victor Ponta, despre renuntarea la recuperarea creantei Rompetrol de 600 milioane de dolari: Am ales varianta de a pastra un investitor important

Premierul Victor Ponta sustine ca a fost aprobat memorandumul privind Rompetrol prin care statul renunta la recuperarea creantei de 600 milioane de dolari deoarece a fost aleasa varianta pastrarii unui investitor important in locul inchiderii companiei. Acesta este raspunsul premierului la intrebarea HotNews. ro ce va avea de castigat statul roman in conditiile in care Rompetrol va rascumpara 26,69% din actiunile detinute de Rompetrol la un pret la aproape jumatate din valoarea obligatiunilor transformate in actiuni in 2010 si in conditiile in care multe din investitiile promise de 1 miliard de dolari vor fi facute in alte tari precum Turcia si Republica Moldova.

Fostul detinut politic Octav Bjoza s-a intalnit cu Victor Ponta: Sunt convins ca se va rezolva ceva

Octav Bjoza, care a fost condamnat la 15 ani de munca silnica in timpul comunismului, s-a intalnit cu premierul Victor Ponta, caruia i-a explicat problemele pe care le au fostii detinuti politici. Categoric a.

Victor Ponta a semnat decizia prin care Cristian Ghibu este eliberat din functia de secretar de stat la Transporturi

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Cristian Ghibu este eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, relateaza Mediafax. Ghibu a declarat ca si-a dat demisia din motive.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )