Libnet.ro
UNICEF

07:30

Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca nu este prieten cu presedintele Traian Basescu, adaugand ca nici relatia sa cu premierul Victor Ponta nu mai este una de prietenie, scrie Agerpres. Victor Ponta. continuă pe Antena3

Antonescu: Nu sunt prieten cu Basescu, dar nici cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca nu este prieten cu Traian Basescu, nici cu Victor Ponta, insa are cu liderul PSD o alianta politica.

Antonescu: Nu sunt prieten cu Basescu. Relatia lui Ponta cu Voiculescu, nu in USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca nu este prieten cu Traian Basescu, nici cu Victor Ponta, insa are cu liderul PSD o alianta politica. Antonescu a precizat ca nu este treaba lui daca premierul are o relatie fierbinte cu Dan Voiculescu, insa a adaugat: Dar nu in USL. Cred ca a fost un semn de iritare, un semn de nervozitate, cam grosier, dar. nu, nu sunt prieten cu Traian Basescu. Nu mai sunt insa nici cu Victor Ponta prieten, cu Victor .

Sinteza Zilei. Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear

Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear a fost prezentata in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei. Basescu a spus ca nu cunoaste cazul lui Virgil Maghearu,.

Antonescu: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista ca la chelneri. ...

Replicile ironice intre liderii USL continua. In timp ce Antonescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un chelner, liderul PSD spune ca, de cand e prieten cu Traian Basescu, Antonescu are acelasi limbaj. Luni seara, Crin Antonescu a spus ca Nu eu a doua zi dupa ce 7 milioane de romani au votat intr-un fel m-am dus sa-mi dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a afirmat liderul PNL, la Romania TV, luni seara. In replica, Ponta a spus despre Antonescu ca are acelasi limbaj .

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Robert Cazanciuc: Nu mi-a propus nimeni sa preiau coordonarea PSD Prahova/ Ce i-a reprosat Traian Basescu ministrului justitiei

Ministrul Justitiei neaga, intr-o declaratie pentru HotNews. ro, ca i s-ar fi propus sa preia coordonarea filialei Prahova, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta, marti, la B1TV, ca l-a trimis acolo sa puna capac anchetelor sperand ca procurorii vor fi mai timizi daca insusi ministrul justitiei este acolo. Nu mi-a propus nimeni sa preiau conducerea/coordonarea PSD Prahova sau alta filiala/structura de partid, deci nu aveam ce sa accept, a declarat ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, pentru HotNews. ro.

Victor Ponta: Traian Basescu nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, joi seara, o discutie telefonica cu presedintele Traian Basescu, in care seful statului i-a comunicat ca nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI,.

Victor Ponta: Traian Basescu m-a informat ca nu va semna acordul cu FMI. Operational, nu avem acord in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a informat, in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu el joi seara, ca nu va semna acordul cu FMI, ceea ce inseamna ca operational, nu avem acord cu Fondul, dar Romania isi va respecta in continuare angajamentele asumate.

Victor Ponta: Traian Basescu m-a informat ca nu va semna acordul cu FMI. Operational, nu avem acord in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a informat, in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu el joi seara, ca nu va semna acordul cu FMI, ceea ce inseamna ca operational, nu avem acord cu Fondul, dar Romania isi va respecta in continuare angajamentele asumate.

Ce riscam daca Traian Basescu nu semneaza scrisoarea de intentie cu FMI

Daca presedintele Traian Basescu nu va aviza nici de aceasta data scrisoarea de intentie cu FMI, acordul ar putea fi suspendat, iar Comisia Europeana ar putea reduce la 85% cofinantarile acordate Romaniei, fata de nivelul actual de 95%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )