Libnet.ro
UNICEF

14:15

DOCUMENT Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2014-2016 prevede trecerea la cota progresiva de impozitare a veniturilor salariale, cu cote de 8%, 12%, respectiv 16%, fara a se preciza un termen pentru adoptarea masurii. continuă pe Adevărul

Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2014-2016, document publicat de Ministerul Finantelor si semnat de premierul Victor Ponta, Daniel Chitoiu, ministrul demisionar al Finantelor, si Liviu Voinea, ministrul Bugetului, prevede trecerea la cota progresiva de impozitare a veniturilor salariale, cu cote de 8%, 12%, respectiv 16%, fara a se preciza un termen pentru adoptarea masurii.

Guvernul vrea sa introduca impozitul progresiv: Cotele gandite de USL sunt de 8, 12 si 16 procente

Cota unica de 16% este in pericol dupa ce, potrivit strategiei fiscal-bugetare 2014-206, Guvernul vrea sa reintroduca impozitul progresiv cu trei cote in functie de venituri. Cele trei cote la care s-a gandit.

Guvernul vrea sa scoata Institutul National de Statistica din actualul sediu, operatiune cu mari costuri si riscuri

Guvernul vrea sa scoata Institutul National de Statistica din actualul sediu. Angajatii INS au trimis executivului o scrisoare in care avertizeaza asupra mai multor riscuri. Ei spun ca timp de 22 de ani sediul a.

Guvernul ia in calcul cota progresiva de impozitare pe veniturile salariale

Strategia fiscal bugetara pentru perioada 2014-2016 prevede introducerea impozitului diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale, cu trei cote 8%, 12% si 16 %, ce vor putea fi stabilite pe grile de venit.

Guvernul ia in calcul cota progresiva de impozitare pe veniturile salariale

Strategia fiscal bugetara pentru perioada 2014-2016 prevede introducerea impozitului diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale, cu trei cote 8%, 12% si 16 %, ce vor putea fi stabilite pe grile de venit. --- * Update 14:15 Precizari MFP Ministerul Finantelor Publice MFP) precizeaza ca introducerea impozitului diferentiat pe venitul salarial si reducerea CAS reprezinta masuri de politici fiscale, in analiza, pe termen mediu pentru stimularea mediului de afaceri aplicabile in limita spatiului bugetar permis.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )