Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca as candida si castiga alegerile prezidentiale, as numi premier un liberal

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Daca as candida si castiga alegerile prezidentiale, as numi premier un liberal

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca, in cazul in care ar candida si ar castiga alegerile prezidentiale din acest an, ar numi ca prim-ministru un liberal. Primul ministru a adaugat ca nu stie i. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Daca as fi presedinte as numi un premier liberal. Sansele de a candida la alegerile prezidentiale sunt de 49-51%

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, ca daca ar candida si ar castiga alegerile prezidentiale, ar numi ca prim-ministru un liberal, relateaza Mediafax. intrebat care sunt sansele sa candideze la Prese.

Corina Cretu: Ponta poate castiga alegerile prezidentiale din primul tur.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu spune ca sunt foarte multi membri de partid care ii cer lui Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, deoarece are sanse sa castige din primul tur, transmite Mediafax. In noul context politic, PSD va trebui sa aiba un candidat la prezidentiale si sunt convinsa ca este o tema care ii preocupa pe foarte multi membri ai partidului. Asa cum arata sondajele, Victor Ponta pare si sunt convinsa ca este un candidat care poate castiga alegerile .

Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidentiale.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, azi, ca la alegerile prezidentiale va candida, din partea PSD, membrul cel mai bine clasat in sondajele de opinie. Ponta nu a spus daca va candida sau nu la alegeri, insa a declarat ca il va sustine pe cel mai bine clasat in sondaje. Candidatul nu-l propunem noi, nici altcineva, ci poporul. Cel mai bine clasat in sondaje va candida pentru functia de Presedinte al Romaniei, a declarat Victor Ponta. Cu candidatura, lucrurile, din punctul meu de .

Victor Ponta nu exclude candidatura la prezidentiale.

Premierul Victor Ponta sustine ca senatorul Mircea Geoana si cu el sunt cei care pot candida cu sanse la Presedintie din partea PSD. El a adaugat ca sanse au si Mugur Isarescu, Sorin Oprescu si Calin Popescu Tariceanu, care ar putea fi sustinuti de PSD, daca vor sta bine in sondaje. Victor Ponta pretinde ca prima optiune a PSD este refacerea USL si sustinerea unui candidat comun la alegerile prezidentiale alaturi de liberali. Cum aceasta varianta este doar una declarativa, Ponta a prezentat .

Victor Ponta: Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea: Nu l-as mai sustine pe Mircea Geoana la presedintie/ Victor Ponta nu trebuie sa amane mult decizia de a candida sau nu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la B1 TV, ca nu l-ar mai sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, iar in ceea ce priveste candidatura lui Victor Ponta, el a spus ca este decizia premierului, care insa nu trebuie amanata foarte mult. Emisiunea este in desfasurare.

VIDEO Liviu Dragnea: Nu l-as mai sustine pe Mircea Geoana la presedintie/ Victor Ponta nu trebuie sa amane mult decizia de a candida sau nu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la B1 TV, ca nu l-ar mai sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, iar in ceea ce priveste candidatura lui Victor Ponta, el a spus ca este decizia premierului, care insa nu trebuie amanata foarte mult. Emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Nu ma pregatesc de alegerile prezidentiale/ Daca presedintele va fi de centru-stanga, trebuie sa fie un premier de centru-dreapta

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca o motiune de cenzura la adresa Guvernului nu va trece in Parlament, avand in vedere faptul ca este vorba de programul construit impreuna cu liberalii in 2012, inclusiv cu prevederi legate de minoritati, din care s-au eliminat lucrurile deja realizate. Intra in articol pentru principalele declaratii ale premierului .

Victor Ponta: Ce castiga statul roman daca sta dl Popescu in inchisoare?

Nici ca se putea o intrebare mai ridicola. Si ma abtin sa folosesc epitete mai dure. Sunt posibile mai multe traduceri ale acestei intrebari, importante pentru a intelege incotro bate Victor Ponta, referitor la proiectul de lege de amnistie si gratiere.

Victor Ponta, la Antena 3: Mi-as dori candva sa fiu presedintele Romaniei/ Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei la Antena 3. Mi-as dori candva sa fiu presedinte, dar la sfarsitul anului as vrea sa fiu prim ministru. Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale. Nu putem insa transa in aceasta seara problema candidatului. Am spus ca vad mai multi candidati capabili la prezidentiale, a declarat seful guvernului care mai spune ca pana pe 25 mai nu se va lua o hotarare in privinta candidatului la prezidentiale. Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Ne dorim scaderea CAS-ul din acest an sau de la 1 ianuarie 2015.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )