Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta si Daniel Chitoiu, declaratii de presa pe tema Oltchim, la 19:30

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta si Daniel Chitoiu, declaratii de presa pe tema Oltchim, la 19:30

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, vor sustine o conferinta de presa incepand cu ora 19:30, avand ca tema privatizarea combinatului Oltchim. continuă pe Hotnews

Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Ponta si Chitoiu sustin o declaratie de presa despre Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, 1 octombrie, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria.

Ponta si Chitoiu vor sustine o declaratie de presa despre Oltchim

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, 1 octombrie, declaratii de presa la Palatul Victoria.

LIVE TEXT. Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei sustin declaratii de presa.

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Daniel Chitoiu: Remus Vulpescu trebuie schimbat din functie

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

Victor Ponta: Privatizarea Oltchim a fost o obligatie asumata, dar esuata, a PDL

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, de la Palatul Victoria, ca privatizarea Oltchim este un esec al PDL, fiind o obligatie asumata, dar esuata, a guvernului Mihai Razvan Ungureanu. Circul.

Victor Ponta, adevarul despre Oltchim, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Luni seara, invitatul special al lui Mihai Gadea este Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta. in emisiunea din aceasta seara, premierul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Care este.

Adriean Videanu: Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca (VIDEO)

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Directorul SRI George Maior: Am transmis 190 de rapoarte pe tema Oltchim. Toate guvernele stiau situatia combinatului

Directorul SRI, George Maior, a anuntat vineri, ca institutia pe care o conduce a transmis in decursul mai multor ani, aproximativ 190 de rapoarte te tema Oltchim. Acesta a subliniat faptul ca toate guvernele au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )