Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

B1 B1,
Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministru al Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand. continuă pe B1

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil, atunci iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministrul Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand.

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat, luni, de jurnalisti, daca ia in calcul demiterea lui Chitioiu, pentru esecul privatizarii Oltchim, raspunsul fiind afirmativ: Daca are o responsabilitate, sigur ca da. O sa verificam impreuna, exact, ce anume putea fi .

Ponta: il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim,.

Victor Ponta: Il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, relateaza Mediafax.

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea si e interesata in continuare. Ponta: Avem o varianta de rezerva

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, relateaza Mediafax.

Daniel Funeriu catre Victor Ponta: Legea Educatiei blocheaza accesul plagiatorilor la posturi universitare

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu a declarat, sambata, referitor la anuntul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educatiei pentru a putea promova cadre universitare noi, ca aceasta lege blocheaza in fapt accesul in posturi universitare pentru plagiatori, potrivit Mediafax. Funeriu a declarat si ca premierul ar trebui sa informeze publicul despre faptul ca sute de cercetatori romani de top au refuzat sa vina la Bucuresti la reuniunea bianuala a diasporei stiintifice, in semn de protest fata de plagiatul lui Ponta.

Daniel Chitoiu: Licitatia pentru Oltchim a fost corecta. Raspund cu functia

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat ca licitatia pentru Oltchim a fost una absolut corecta din punct de vedere legal, coordonata de compania de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers, si ca raspunde cu functia pentru un eventual esec din vina institutiei pe care o conduce, relateaza Mediafax.

Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

Ministrul Economiei Economiei, PNL-istul Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, este extrem de intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, titreaza mediafax. Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca .

Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, scandalul iscat pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim, apreciind ca premierul Victor Ponta va pica de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )