Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Ponta a fost intrebat cum vede anuntul DNA privitor la inceperea urmaririi penale impotriva a 67 de persoane. Trebuie sa dovedim ca au fost doua milioane de voturi false, asta trebuie pana pe 9 decembrie, dupa 9 decembrie nu mai intereseaza pe .

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false.

Victor Ponta: Romania are doua domenii cu potential extraordinar.

Romania are doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. In Romania sunt doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia. Agricultura depinde, foarte mult, de voia divina, ca sa spunem asa. Dupa ce anul trecut economia a beneficiat mult de zona agriculturii, anul acesta a pierdut foarte mult. Depinde foarte mult de natura si de sansa, in conditiile .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Senatul va verifica anchetele DNA privind referendumul. PDL a plecat din sala, la votarea comisiei

In plenulSenatului, s-a votat luni constituirea unei comisii de ancheta care urmeaza sa verifice anchetele DNA pe referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu. Senatorii PDL au parasit sala de ple.

Anchetele DNA legate de referendum, verificate la Senat

Anchetele DNA legate de referendum vor fi verificate la Senat, fiind infiintata o comisie speciala in acest sens, potrivit postului de televiziune Antena3. ro.

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

Blaga: Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar.

LIVE TEXT Victor Ponta va vorbi despre noua lege a energiei

Primul-ministru Victor Ponta va participa la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania, pentru a discuta despre noua lege a energiei si despre legea energiei regenerabile. HotNews. ro va prezenta LIVE TEXT principalele declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )