Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Sa speram ca reusim pe 30 iulie sa dam vestea buna

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Sa speram ca reusim pe 30 iulie sa dam vestea buna

Premierul Victor Ponta spune ca spera ca pe 30 iulie, cand va fi aprobata rectificarea bugetara, sa poata anunta reducerea TVA la paine. Sa speram ca reusim pe 30 sa dam vestea buna. Cel mai mult imi doresc sa vedem ca aceasta initiativa se va dovedi corecta, in sensul in care, de fapt, combatem evaziunea fiscala si avem incasari mai bune la buget. Daca avem paine, cu circul stam bine, a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre investitorii straini: Daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania

Premierul Victor Ponta sustine ca toti sefii marilor institutii financiare, FMI, Banca Mondiala, BEI, BERD, au fost la Bucuresti de la inceputul anului si au dat un mesaj de credibilitate si de soliditate a Romaniei, de potential de dezvoltare. Ponta mai spune ca acesta este mesajul pe care doresc investitorii sa-l auda, ca altfel, daca citesc presa romana, probabil ca ar fugi din Romania.

Victor Ponta, despre criticile presedintelui legate de R.Moldova: Ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora

Ma gandeam ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora, a declarat premierul Victor Ponta, raspunzand astfel criticilor presedintelui Traian Basescu legate de scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Se face gazoductul. ma rog, il facem din banii nostri, burse se dau mai multe, tot din banii nostri. Pacat ca Guvernul anterior nu a reusit sa faca nimic, nici sa mareasca numarul de vize, nici sa faca gazoductul cu Republica Moldova. Am avut o intalnire foarte buna cu premierul Leanca. Noi suntem cu treaba si cu munca, si premierul Leanca, si eu, a spus Ponta.

Guvernul rectifica bugetul la finele lunii iulie. Ponta: Reducerea TVA la paine, probabil, doar din septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Antena 3, ca Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posib.

Reducerea TVA la paine se amana PLUS Guvernul rectifica bugetul la sfarsitul lunii

Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi insa aplicata, probabil, doar din luna.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara, la sfarsitul lunii iulie / TVA redus la paine, probabil din septembrie

Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi insa aplicata, probabil, doar din luna septembrie, a declarat marti, la Antena 3, premierul Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Rectificarea bugetara, la sfarsitul lunii iulie / TVA redus la paine, probabil din septembrie

Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, prin care se spera ca vor fi asigurate fonduri care sa faca posibila reducerea TVA la paine, masura care ar putea fi insa aplicata, probabil, doar din luna septembrie, a declarat marti, la Antena 3, premierul Victor Ponta.

Cum explica TVR disparitia de pe site-ul sau a primei stiri despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta: motive tehnice care au facut sa dispara mai multe articole

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta a disparut de pe site-ul Televiziunii publice din motive tehnice care au facut ca zeci de articole sa se piarda pentru moment, sustine Televiziunea publica intr-o serie de precizari pe aceasta tema, transmise HotNews. ro. Mona Dirtu, fosta sefa a TVR Interactiv, a notat zilele trecute pe Facebook ca stirea respectiva a fost stearsa de pe site-ul stirilor TVR.

Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca a avut marti o discutie cu presedintele Traian Basescu despre posibilitatea numirii liberalului Ovidiu Silaghi in postul de ministru al Transporturilor, ramas vacant saptamana trecuta, dupa revocarea lui Relu Fenechiu, potrivit Agerpres.

Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu pentru a vorbi despre sefia Ministerului Transporturilor

Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu presedintele TraianBasescu pentru a dicuta despre sefia MinisteruluiTransporturilor, relateazaB1 TV. Premierul si seful statului s-au intalnit la Palatul.

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta, stearsa de pe site-ul Televiziunii publice

Prima stire in care TVR a relatat despre acuzatia de plagiat adusa premierului Ponta, publicata online pe 18 iunie 2012, a fost stearsa, noteaza pe pagina sa de Facebook Mona Dirtu, fosta sefa TVR Interactiv. In materialul respectiv, TVR publica in premiera un document cu fragmentele incriminate din teza lui Victor Ponta. Tot textul din pagina a fost sters, ramanand doar o pagina cu titlul test si cu o fotografie a premierului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )