Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: TVR are cele mai mari datorii si cea mai mica audienta

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini cu ce poate TVR, dar cu respect fata de banii publici, premierul adaugand ca nu crede ca trebuie marita nicio taxa. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta

Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias

Cele mai mari frici si confesiunile emotionale ale strainilor sunt afisate in mod anonim intr-o gara aglomerata din sudul Marii Britanii. Proiectul The Waiting Wall le permite calatorilor care au drum prin gara Brighton sa se spovedeasca, confesiunile acestora fiind apoi afisate pe un ecran urias ce poate fi citit de orice pasager din zona. [] Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

FOTO Cum a supravietuit crizei una din cele mai mari fabrici de automotive din Vestul tarii. Cand altii faceau reduceri de personal, Dura angaja oameni

Americanii de la Dura Automotive System au deschis fabrica de la Timisoara in urma cu zece ani. Aici se produc piese si accesorii pentru masini si pentru motoare de autovehicule.

VIDEO Tsunami in rugby: cum s-a nascut una din cele mai mari suprize din istoria sportului

Japonia a provocat un adevarat tsunami rugbystic, castigand cu 34-32 partida cu Africa de Sud de la Cupa Mondiala. Niponii aveau pana la acest moment un singur succes la Mondiale, cu Zimbabwe.

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )