Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte. continuă pe Hotnews

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna

Daca ai acces la Internet, sunt slabe sanse sa iti fi scapat drama Greciei, indiferent de cat de ne)interesat de politica sau economie ai fi. Haosul politic si economic din Grecia a acaparat prima pagina a ziarelor. Referendumul anuntat duminica de guvernul de la Atena pune problema intr-un mod la care nu te-ai fi asteptat: [] Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Pietele de actiuni din Europa au deschis in scadere dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului din Grecia, insa pierderile au fost mai degraba modeste. De asemenea, moneda euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani.

Reactia euro si a pietelor financiare la votul din Grecia va fi limitata pe termen lung - analiza Bloomberg

Euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani, in urma votului negativ de la referendumul din Grecia care va avea pe termen lung un impact limitat pe pietele financiare, potrivit analistilor citati de Bloomberg.

Reactia euro si a pietelor financiare la votul din Grecia va fi limitata pe termen lung - analisti

Euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani, in urma votului negativ de la referendumul din Grecia care va avea pe termen lung un impact limitat pe pietele financiare, potrivit analistilor citati de Bloomberg.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Putin si Tsipras au discutat la telefon despre referendumul din Grecia si despre cooperarea ruso-elena

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon cu premierul elen Alexis Tsipras despre efectele referendumului din Grecia. Liderul de la Kremlin si-a exprimat sustinerea sa fata de poporul grec in efortul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )